Звездата от хитовия сериал Малкълм Франки Мюниц направи сърцераздирателно признание

...
Звездата от хитовия сериал Малкълм Франки Мюниц направи сърцераздирателно признание
Коментари Харесай

Звезда от хитовия сериал Малкълм направи сърцераздирателно признание

Звездата от хитовия сериал " Малкълм " Франки Мюниц направи сърцераздирателно самопризнание в австралийско риалити шоу, в което взе участие. 38-годишният артист не сдържа страстите и сълзите си, откакто съотборниците му го попитаха по какъв начин това, че е дете артист, се е отразило на фамилния му живот.

Франки, който стартира със фотосите на хитовия комедиен сериал, когато е единствено на 11 години, показа, че кариерата му частично е виновна за разпадането на брака на родителите му.

" Малкълм " ни заведе в Ел Ей. Аз и майка ми отидохме, само че сестра ми остана с татко ми в Северна Каролина. Родителите ми се разведоха през това време. В този смисъл това в действителност раздели фамилията ", разкри той, очевидно разчувствуван до сълзи.

Признанието му идва малко откакто Франки изясни, че благодарeние на сериала се е подсигурил за цялостен живот, защото с изключение на приходите от там, продължава да получава чекове от задгранични повторения на поредицата. Бившият артист показа, че е коствал умопомрачителните 40 милиона $, когато е бил на 19 години. Той призна още, че мъчно приемал отрицателните мнения по собствен адрес и даже си разрешавал да дава отговор на обидите, които получавал, написа NOVA.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР