Отново над 3000 нови случая на COVID-19 за денонощие, една

...
Отново над 3000 нови случая на COVID-19 за денонощие, една
Коментари Харесай

Къде какви нови мерки срещу COVID-19  влизат в сила от този петък

Отново над 3000 нови случая на COVID-19 за денонощие, една трета, от които в столицата. Заради по-високия растеж в доста области от този петък в действие влизат нови ограничения.

Работното време на заведенията се понижава до 22 ч. в София, Бургас и Шумен. Контролът по спазването на ограниченията се ускорява в Хасково и Враца.

Маските на открити пазари, борси и други места със струване на хора са в действие в София, Софийска област, Бургас, Враца и Перник.

Учениците от 5. до 12. клас минават на онлайн образование в Бургас, Шумен, Силистра, Смолян и Хасково, област София и София-град.

От началото на март се вижда повишение на болните и карантинирани възпитаници в столицата.

Смъртен случай спря използването на имунизацията на Оксфорд у нас (ОБЗОР) Огнище на COVID-19: Регистрираха още инфектирани в Дома за остарели хора в Сливен Затягат ограниченията против ковид и в Русе Жена е умряла след имунизиране с „ АстраЗенека “ у нас Жена в кома с COVID-19 роди близнаци в Бургас Строгите правила за пътешестване от Чехия към Германия са в действие до 17 март Мерките във Варна: Затвориха ли театрите поради аудиенция на президента? Ваксинацията против COVID-19: Над 15 000 са получили доза отбрана през вчерашния ден Борисов спря имунизацията на " АстраЗенека " у нас „ Чети етикета “: Как ще ни пази новата Коронавирус застраховка за пътешестване в чужбина
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР