Oтново е май – цветен, ярък, любим! Един от най-най,

...
Oтново е май – цветен, ярък, любим! Един от най-най,
Коментари Харесай

Абитуриенти 2022: 7 идеални подаръка за порасналото дете

Oтново е май – пъстър, ослепителен, обичан! Един от най-най, но в действителност най-вълнуващите месеци за всеки от нас – време, в което от деца, се превърнахме в малко по-големи и улегнали хора (или най-малко привидно). Месецът на стрийт дефилетата от котюр, които трансформират всяко нежно творение в фешън икона от аления килим, a младотo момче в чаровния принц от приказките. Ех, балове… Само като се замисля, че моят беше преди… 13 години!?! А в този момент съм от другата страна и имам нелеката задача да избера съвършения подарък за един прелестен младеж, който ще поеме по предизвикателния, цветен и дълъг път на възрастен. Как обаче да избера подобаващия - да диря нещо, което ще е от изгода или пък да се спра на нещо спомен? Добре е да се съобразя със стила на индивида, темперамента, уменията, заниманията и ползите му...

Помня, че по моето време (леле по какъв начин звучи само) максимален бе броят на получените бижута, парфюми и парички в пликче. Да, всички те бяха прелестни и оценявам и до ден-днешен старанието и желанието на всеки един от гостите си... Но в случай че би трябвало да бъда почтена и да обмислям с разсъдъка на 30+ годишна жена, в случай че в този момент бях абитуриентка може би най-вече щях да се развеселявам точно на някакъв тип прекарване, което по едно и също време да бъде надалеч от клишетата и обезпечено ще помня дълго...

Но има ли място, което да предлага дарове, селектирани с внимание до най-малкия подробност? За мое голямо благополучие, ДА! И най-готиното в тази ситуация е, че даже няма да ми се постанова да обикалям и да диря из десетки уеб сайтове, до момента в който предпочитам точния подарък. Защото знаеш ли, че съществува, предлагаща ваучери за над 500 разнообразни типове прекарвания – от сет със селекция от виновност и дегустация през курсове в разнообразни области (кулинария, изобразяване, танци…) или фотосесии, та чак до СПА уикенди, пътешествия и рискови прекарвания като скок с парашут или полет със аероплан. Gift Сome Тrue е вярното място, когато търсиш съвършения подарък!

Добре структурираното меню на уеб страницата предлага бързо, елементарно и доста комфортно търсене съгласно типа на прекарването, което търсиш, местоположението, пола и най-много ценовия диапазон. А в този момент разполагаш и със  от оферти, подобаващи за зрелостници. Веднага след избора, в границите на 24 часа от направената поръчка и заплащане, получаваш ваучера или по имейл, или в първокласна и доста готина подаръчна опаковка с пощальон, като в случай че желаеш, може да бъде добавено и персонално обръщение. И не се притеснявай, че в еуфорията и измежду десетките дарове, твоят зрелостник ще не помни и ваучерът ще изтече - валидността му е една година, а при положение, че получателят пожелае, може да размени прекарването с друго.

А в този момент дано ти споделя и моите 7 топ попадения, които съм сигурна, че ще те улеснят и ще те трансфорат в оня готин посетител с автентичен и замайващ подарък, който ще провокира усмивка всякога, когато си спомнят за прекарването, а няма да потъне в прахуляк и давност! 

За зрелостника, който обича да провокира себе си

Първото ми предложение, както може би вярно предполагаш, е нещо рисково, а точно. Ако твоето пораснало дете обожава адреналина и е задоволително самоуверено и постоянно готово да се изправи пред непознатото, то бъди сигурна, че изборът ти ще бъде непогрешим. Само си показа онази искрица полуда в очите, когато разбере какво го чака. Да полети като волна птица на 2000 метра височина, а спиращите дъха невероятни гледки, разкриващи се под него да му дадат това чувство за шир, което е по едно и също време непознато и оставящо го без думи... Уау!



За момчето, което обожава релакса

Нека си го кажем в прав текст - от дълго време освен девойките обичаме да се глезим и да бъдем обгрижвани. Момчетата също изпитват тази нужда и не е нито срамно, нито смешно. А най-готиното е, че  ще обезпечи на младото момче в действителност паметен спа обред (инфрачервена сауна, стронг масаж с тайландско вървене по тялото, рефлексотерапия и приятност за сетивата в лицето на благоуханен обичаен тайландски чай). Първа стъпка към всичко ново, което му следва незабавно след готиния ваучър за бала. 



За момичето, което обича да се усеща като принцеса

Едва ли има момиче, което да не обича да си подарява спа процедури. Ако твоята абитуриентка попада в тази рубрика, то, ще й осигурят  незабравими 3 часа на върха на насладата! Термална и Аква зона, въодушевена от 5-те детайла Вода, Огън, Въздух, Земя, Етер, басейн, хидромасажни вани, ориенталски хамам, ободрителен мразовит шадраван, релакс инфрачервена сауна, релакс зона с водни кревати, билкова сауна, оазис на спокойствието и още, и още. Ах, по какъв начин откровено изпитвам завист за това обезпечено наслаждение!



За младежа, който се впуска във всяко предизвикателство

Всеки от нас познава най-малко по един човек, който самоуверено може да назова " най-лудата глава в компанията ". Ако ти следва да отидеш на бал точно на подобен хладнокръвен куражлия, то имам нещо, което ще те остави без думи -... в дословния смисъл! Какво ще кажеш за тайното пътешестване, съчетано с мултикултурна изненада на приказно място? Звучи малко неразумно и мнооого рисковано, нали? Но пък надали в миналото е получавал извънредна дестинация, която съчетава традициите на няколко страни в един страховит микс от вкусна кухня и неповторим дизайн. Истинско прекарване за сетивата и мозъка. А най-якото е, че две седмици преди точната дата, избраникът ще получи две тайнствени писма с указания за предстоящата изненада. Смело, доста смело и право в десетката!



За романтичната натура, обожаваща виното и любовта

Ах, кой не ги обича... Ако твоят зрелостник е по-скоро спокойна персона, която не си пада доста, доста по адреналина и мощните чувства, само че пък си има половинка, с която обожава да пътува и да се любува на живота, ти предлагам по-ненатоварващ вид като. Шато Копса е сантиментален замък-винарна измежду прелестна природа, с панорамна тераса, СПА зона и самостоятелно проектирани стаи - необикновен свършек, който може да удовлетвори и най-капризните младежи. Точно това, което всяка модерна Жулиета би подарила на своя Ромео!



За безстрашния авантюрист

Колебаеш се сред нещо по-екстремно и оазис на комфорта и спокойствието? А знаеш ли, че би могла да ги съчетаеш съвършено, изключително на брега на морето. Подари  с прелестна панорама към Черно море, спокойствието на гората в близост в духа на българското Възраждане и домашно приготвена, вкусна храна с артикули от градината и винена дегустация, само че необикновено съчетани с страстта на джип сафари и пукотевица с пушка? Истински рестарт за сетивата, зареждащ с нови сили към този момент порасналото дете, което е готово да се впусне в провокациите на всичко непознато, което го чака.



За спортната натура

Не, не приказвам за нищо клиширано от рода на спортна екипироска, фитнес такъми или пък годишна абонаментна карта за фитнес. Не че не са прелестни оферти, само че някак в тях липсва тръпката от невероятното прекарване. Страхотна концепция на прага на лятото, която ще зареди младежа с адреналин, ще изпита духа и тялото му и ще го срещне с нови и забавни запознанства, които могат да прераснат в същински другарства в бъдеще. е странствуване с локация по желание - язовир Студен бунар или Родопа планина 100% е това, което ще го изкефи на макс, в случай че си пада по по-нестандартните и луди прекарвания.



Балът е една от най-приятните и незабравими страсти за цялостен живот. Осмели се да бъдеш друга и действай, вслушвайки се в сърцето си. В последна сметка, какъвто и подарък да избереш, не забравяй, че го правиш за някой, който в действителност е значим за теб. Ако пък не си сигурна с какво тъкмо ще зарадваш получателя, подари му удоволствието да избира самичък с  на избрана от теб стойност. Така ще сбъднеш фантазията му и можеш да бъдеш сигурна, че споменът за нея ще го усмихва вечно.



А вие, благи зрелостници, не си и помисляйте да седите добродушно по време на вашата вечер – слагайте необятните усмивки, облейте се в искра и се забавлявайте по този начин, като че ли ви е за последно! Да, и по-натам в живота има доста мотиви за забава, само че в този момент е точното време, вашето време, навръх границата сред учебното заведение и прага на живия живот. Изживейте с цялата си душа този момент! На добър час!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР