Отново дует! И отново краден! Криско пак изплагиатства чужда песен

...
Отново дует! И отново краден! Криско пак изплагиатства чужда песен
Коментари Харесай

Няма Празно! Криско Пак Открадна Песен

Отново дует! И още веднъж краден! Криско отново изплагиатства непозната ария и ще натрупа милиони гледания на непознат тил, научи „България Днес“.

Преди броени дни най-нашумелият рапър у нас разгласи, че на 11 септември пуска новата си ария в дует с протежето му Тита!

„На 11 септември ще е премиерата на новата ми ария „Искам да бъда с теб“ дружно с Тита. Една ария, с която доста страсти ще изплуват. За някои те ще са мемоари от предишното, а други занапред ще основават такива върху нея“, написа габровецът на почитателите си в обществените мрежи.

Проверка на „България Днес“ откри, че става дума за топхита от близкото минало на Мишо Шамара и триото „ Антибиотика “ – „Аз желая да бъда с теб“.

„Поне името да беше сменил. Крадец!“, недоволстват почитатели в мрежата, които припомнят, че и песента му със Слави „Гледай по какъв начин се прави“, която пожъна нечуван за България триумф, също е модифициран вид на остарялата ромска чалга „Тошка“ на Щилиян и оркестър „Китка“.

„Слави не ми звънна дори от почитание да ме пита може ли да пее моето авторско парче, само че най-много трябваше да ми се обади Криско, който изкарва пари по участия с моята песен“, показа създателят Щилян пред „България Днес“ преди време.

Дали този път рапърът си е взел поука и се е допитал до Мишо Шамара за остарялата му творба към момента не е ясно, само че познавайки темперамента на Биг Ша, доста скоро ще си проличи.

Тийнейджърите, несъмнено, нямат самообладание да чуят осъществяването на БГ идолите си, а доста от феновете на звездите направиха прилика с датата на премиерата на песента и рухването на кулите близнаци през 2001 година на 11 септември.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР