Отношенията между двамата партньори са различни, но има няколко основни

...
Отношенията между двамата партньори са различни, но има няколко основни
Коментари Харесай

7 неща, от които се нуждае всяка връзка

Отношенията сред двамата сътрудници са разнообразни, само че има няколко съществени неща, от които се нуждае всяка една връзка, с цел да бъде мощна и здрава. Но в случай че те са налице, значи имате човек, който заслужава да бъде обичан. Имате право да очаквате всички тези неща от колегата си - в случай че някое от тях липсва, връзката ви може да не е такава, каквато си мислите, че е. Ето кои са тези качества:

Доверие и почтеност

Доверието е един от най-важните детайли на една връзка. Трябва да можете да се доверявате един на различен. В противоположен случай ще живеете с неустановеност и подозрения и постоянно ще се чудите дали няма да направи още веднъж същото.

Уважение

Мъжът до вас би трябвало да се отнася към вас с внимание, да се вслушва в мнението ви и в никакъв случай да не отхвърля възприятията ви като несъществени. Вашите достижения и позитивни качества би трябвало да бъдат оценени. Човек, който омаловажава достиженията ви или се присмива на възприятията ви, не почита себе си.

 връзка

Отдаденост

Половинката ви би трябвало да ви бъде изцяло отдадена. Също по този начин би трябвало да отделяте задоволително време за себе си и за целите, които не се случват с неговите другари. 

Растеж и развиване

Добрият сътрудник ще желае да израствате и да се развивате като персони, а не постоянно да стоите на едно и също място. Той няма да се оплаква, че се пробвате да се подобрите, или да се пробва да ви разубеди да постигнете фантазиите и задачите си. Всъщност той би трябвало да желае да се развивате и да напредвате и ви поддържа в постигането на тези цели.

 връзка

Участие във значимите решения

Важно е да участвате във всички значими решения, които той взима. Всичко, което ви визира, значи, че мнението ви би трябвало да бъде взето под внимание. Ако той не се вслушва в него, въобще не се съобразявайте с възприятията си.

Подкрепа

Като сътрудник той би трябвало да е отсреща, когато имате потребност от него. Когато имате проблеми в работата, медицински проблеми или прочувствени разстройства, би трябвало да можете да разчитате на неговата поддръжка. Той би трябвало да почита възприятията ви и да не се държи дистанцирано, когато в действителност се нуждаете от неговата опора.

 връзка

Да ви приема и цени такава, каквато сте

И най-после, доста е значимо той да ви приема такава, каквато сте. Ако той се пробва да ви промени физически или душевен, значи не е същински влюбен във вас.
Ако някое от тези неща липсва, може да си дадете сметка, че от известно време към този момент имате натрапчиви подозрения, само че предпочитате да ги игнорирате. По-добре е да сте сами, в сравнение с да имате връзка с човек, който не ви обича, почита и цени.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР