Отношенията между двама влюбени може да са сложен танц, изпълнен

...
Отношенията между двама влюбени може да са сложен танц, изпълнен
Коментари Харесай

Пазарджиклия моли за прошка. Какво ли се е случило? СНИМКА

Отношенията сред двама влюбени може да са комплициран танц, изпълнен с възходи и падения. Още повече, в случай че някой сбърка, а другият би трябвало да елементарни. На тези мисли ни подухва необикновена преживелица от Пазарджик.

Банер с прочувствено обръщение украси едно от металните разграничителни пана в града.

" Обичам те! Прости ми! ", четем апела, изписан с червени и черни букви. Каква ли история се крие зад четирите думи? Какво ли е предизвикало създателя на банера да прибегне до този метод, с цел да умилостиви половинката си? Може единствено да гадаем, само че постъпката му не оставя пазарджиклии безучастни. Снимка на бялото платно обикаля групите на града, а реакциите не закъсняват.

Публикацията " удря " стотици лайкове, споделяния и десетки мнения.

Много дами остават трогнати от жеста, само че други считат, че техният съгражданин съществено се  е провинил. Не липсват и любопитни, които желаят да схванат предисторията на случката, само че тя остава обгърната в неопределеност.

Местните остават усещания постъпката, а някои самоуверено я дефинират за едно от  " най-хубавите " неща в града. Дали на смешка, или пък съществено - това не се нагърбваме да определим.

Вижте повече от мненията на пазарджиклии, предизвикани от един банер, изписан с сантиментално, само че и тъжничко обръщение:

" От събота е, още не му е простено! ", коментира Нели К.
" Едно от най-хубавите неща, които съм виждала в тоя град! Сериозно ", написа Мария К.  " Това е за амнистия! Да го написа на афиш - значи има любов! ", счита Лъчезар Д.

  " Браво! Преди сходни плакати се появиха в Ловеч, в този момент в Пазарджик. Това е прекрасен знак! Любовта би трябвало да победи! ", безапелационна е Силвия С.  " На никой от тук постващите и на разум няма да му мине, че написаното може да се отнася за къщата, която индивидът евентуално по някаква причина е бил заставен да зареже! А в днешните времена на невъзможност в благата ни майчица България - аргументи колкото щеш! Мислете разумно,хора! ", предлага нов взор над ситуцаията Иван Д.   " Така няма да стане ", по български скептична е Катерина Р.  " Прощавам ти, мой човек ", написа пазарджиклия. Но дали тъкмо то неговата амнистия има потребност създателят на банера - това си остава мистерия.  " Представям си какъв брой е сбъркал! ", написа Петя И.  " Не е елементарно да се елементарни, в днешно време обич няма ", с горест написа Стоян П. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР