Отношението на Сатя Надела към някои аспекти от дейността на

...
Отношението на Сатя Надела към някои аспекти от дейността на
Коментари Харесай

Акциите на Microsoft за първи път превишиха $100

Отношението на Сатя Надела към някои аспекти от активността на Microsoft провокира бурни разисквания измежду потребителите и почитателите на софтуерния колос. Но под негово управление корпорацията преуспява.
За първи път от основаването на компанията, цената на една акция на Microsoft надвиши $100 . Стремителният растеж на тяхната цена докара до това, че Microsoft изпревари Alphabet с Гугъл. В момента, софтуерният колос е третата най-скъпа компания в света. Microsoft отстъпва само на Amazon и Apple.

Microsoft към този момент не се съсредоточва толкоз доста върху обичайните пазари. Сатя Надела подчертава върху облачния бизнес и други сходни доста сполучливи области. Софтуерният колос гледа в бъдещето, разработвайки шлемове за виртуална действителност, HoloLens, сгъваеми смарт телефони и други иновационни артикули. Ако Сатя Надела продължи по същия метод сполучливо да управлява корпорацията, не се надалеч времената, когато Microsoft още веднъж ще покори върха на IT света. Очаква се, че Apple ще бъде първата компания с пазарна цена $1 трилион. Едва ли Microsoft ще успее да я изпревари в това отношение, само че в случай че цената на акциите продължи да пораства, софтуерният колос може да догони Apple.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР