Отнесете с вас топлото посрещане от всеки един тук в

...
Отнесете с вас топлото посрещане от всеки един тук в
Коментари Харесай

Мария Габриел към Зеленски: Посещението ви у нас изпраща силни послания към Европа и света

Отнесете с вас топлото посрещане от всеки един тук в залата, който ви изпрати, дано силата на топлото посрещане да даде ентусиазъм в сърцата за положително бъдеще, благодаря ви от сърце. Това съобщи вицепремиерът Мария Габриел по време на полемика с украинския президент Володимир Зеленски.

Този ден е от тези дни, които се помнят за цялостен живот. Защото той изпраща мощни послания за Европа и целия свят. Затова, че с помощта на вас и украинския народ, ние изпълваме със съдържане тази дума демократични полезности, независимост, тъждество, почитание, това е нещо, което вие показахте, по какъв начин всеки ден не трябва да одобряваме за даденост, а да го отстояваме и като право на избор, сподели Габриел.

В чисто човешки аспект, всички знаем, че когато има война, най-високата цена я заплащат жителите, по тази причина ми се желае всички ние да не губим от взор човешкото измерение. Днес вие вдъхновявате всеки един, който е или желае да бъде част от демократичното общество, за което демократичните полезности не са даденост, а се отстояват всеки ден.

Вярвам, че България на тази среща с всеки един в залата изпраща това обръщение, сподели Габриел. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР