Отне ми доста време, за да разбера, че съм била

...
Отне ми доста време, за да разбера, че съм била
Коментари Харесай

Мануела Малеева: Съпругът ми се опита да се самоубие след развода

" Отне ми много време, с цел да схвана, че съм била жертва на душевен тормоз от колегата си ", описа пред Наталия Симеонова в предаването " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия 1 най-великата българска тенисистка Мануела Малеева.

Става въпрос за мъж, с който тя е живяла след развода ѝ с швейцарския ѝ брачен партньор и който се е опитал да се самоубие след края на връзката с нея.

" Караше ме да се усещам потисната. Този тормоз е доста потаен, доста незабележим за обкръжението.Трудно е да си го признаем и разберем, с цел да можем да вземем някакви решения и ограничения ", разкри шампионката.

Според нея проблеми почнали на третата година от връзката, само че има мемоари по какъв начин три седмици, откакто тя почнала, имала някакви съмнения.

Поговорила с колегата си напълно искрено и той декларирал, че тя нямала право да постъпва по този начин, тъй като той бил доста влюбен в нея.

" Абсолютно не можех да си показва в какво щях да се окажа въвлечена по-късно ", признава Мануела.

Пред камерата тя описа, че връзката е почнала в миг, когато е била доста ранима, тъкмо след раздялата с тогавашния ѝ брачен партньор, с който в този момент са в доста положителни връзки.

" Този човек беше публицист и аз направи изявление с него. Накрая той ме разплака с въпрос по какъв начин е майка ми, по какъв начин е фамилията. Някой ми обърна внимание ", връща лентата обратно най-голямата от трите сестри Малееви.

Когато връзката им стартира въпросният мъж живее с друга жена. Всеки месец ѝ дава обещание, че ще я напусне, че желае да живее единствено с нея, като това продължава две години.

" Той все беше ядосан за нещо, цупеше се непрестанно, все нещо не беше наред и с децата., все нещо не бях направила както би трябвало, все нещо не знаех. А той беше доста по-добрият във всеки аспект от живота, макар че аз съм била трета в света. Караше ме да се усещам потисната и доста подвластна от него ", искрено споделя Мануела.

Партньорът и бил извънредно ревностен, добавя тя. Успява да я откъсне ит всичките ѝ другари, в това число и дами. Рядко излизат, само че и тогава все нещо не му било наред - да вземем за пример, на кино или спектакъл тя била постоянно отговорна, че е избрала неприятни места.

" Мигът, когато ми мина през главата мисълта, че мога да пребивавам без него, беше много паническо чувство. Възможно ли е? Как? Мога ли да го направя? ", сама си задава въпроси шампионката.

Но до момента в който реши, че по този начин няма да прекара живота си до края, минават още три години. И тогава се почувствала като малко неуместно момиче - по какъв начин е разрешила на някого да се държи по този начин.

" Едно от най-трудните неща беше да си простя, че съм разрешила някой да се държи по този начин с мен ", споделя Малеева.

Въпреки че не разкрива името на някогашния си сътрудник, Мануела дава да се разбере, че той не е българин. Когато му споделя " Край " и се прибира в България, с цел да я умилостиви, той стартира да ѝ написа на български.

" Един ден ми изпрати есемес: " Моля те, грижи се за моя наследник. Сбогувам се с теб от мястото, където съм бил най-щастлив ". Аз изтръпнах, обадих се незабавно на фамилията му ", разкрива тенисистката.

Намират го повече от 24 часа по-късно в хотелска стая, нагълтал доста лекарства и в безсъзнание.

Следва нещо още по-зловещо - опитът за самоубийство е при започване на декември, а около празниците Мануела и децата стартират да получат пратки с дарове за Коледа.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР