Отнасяме се отговорно към ситуацията, даваме си сметка, че обществото

...
Отнасяме се отговорно към ситуацията, даваме си сметка, че обществото
Коментари Харесай

Атанасов:Отнасяме се отговорно към ситуацията, обществото не иска избори

Отнасяме се отговорно към обстановката, даваме си сметка, че обществото не желае избори. Казахме го и нощес без значение от страстите. Това съобщи в коридорите на Народното събрание ръководителят на ДСБ Атанас Атанасов, който е един от водачите в обединението ПП-ДБ.

„ Бихме могли да се върнем към договаряния,

ще го предложа на сътрудниците, само че решението ще вземем дружно. Мандатът не може да е изпълнен, когато се оказва, че няма съглашение, няма единодушие за присъединяване на тези хора в държавно управление като цяло “, сподели още Атанасов.
Той посочи, че няма единодушие за Споразумението и попита за какво е трябвало да се бърза като има период от една седмица за осъществяване на мандата.
„ Как ще се внесе за гласоподаване лист с хора, половината от които са написали заявления, че не са съгласни да бъдат членове на този кабинет? Не може този лист да бъде импортиран по този начин и да се изчете с самоувереност при президента “, сподели още Атанас Атанасов.

 

SafeNews припомня, че по-рано по време на конференция Мария Габриел съобщи, че „ чакам опрощение за епитетите и обидите. За 9 месеца не съм си разрешила нищо сходно. Така и ще продължи. Очаквам опрощение, тъй като не съм нарушила Конституцията. Указът е публикуван за назначение на министър-председател. По отношение на министрите подсещам, че всички министри, които и в този момент са такива в въпреки и в оставка, са поели ангажимент преди 9 месеца за интервал от 18 месеца. “
От своя страна водачът на ГЕРБ Бойко Борисов сподели, че „ първото, което може да ни върне на масата на договарянията, е едно огромно „ Извинявай “. Призовавам ПП-ДБ да се извинят и на ГЕРБ, на първо място на Мария Габриел “.

 

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР