Отминаващата година предложи много на феновете на хорър жанра. Компютърните

...
Отминаващата година предложи много на феновете на хорър жанра. Компютърните
Коментари Харесай

Най-добрите компютърни игри на ужасите за 2022 г.

Отминаващата година предложи доста на почитателите на хорър жанра. Компютърните игри на ужасите се развиват с бързи темпове.  Играчите не получиха блокбъстъри като " Resident Evil ", само че доблестните старания на редица студия доведоха до нови свежи и забавни заглавия, написа vesti.bg.

Известният уебсайт playstationlifestyle.net направи своята ранглиста за 2022 г. 

" Dying light 2 "  

Наложи се почитателите да чакат 7 години за продължението на играта, само че всички са безапелационни, че чакането си е заслужавало. Разказът увлича, основан е жизнерадостен свят, изпълнен с рискове и странични задачи.  на " Dying Light 2 " основава мрачна виртуална действителност, само че борбата със зомбитата е занимателна. 

What's your favourite place in Villedor?
— Dying Light (@DyingLightGame)
" Madison "  

" Madison " е психическа игра, която не се предлага за хора със слаби сърца. Ужасяващата история може да ви изплаши не на шега особено в случай че играете с мощни слушалки. Неочаквани обрати, завъртян сюжет, реалистична композиция от човешките страхове. Ако обичате провокациите, " Madison " e за вас.

MADiSON is a first-person psychological horror game that delivers an immersive and terrifying experience.

Thank you for joining in on the fun!

MADiSON -

Calendar Signup -
— Snowcastle Games (@snowcastlegames)
  " Ghostwire Tokyo "  

Играта изследва паранормални феномени. Играчът би трябвало с голи ръце да се бори с ужасяващи същества, а разнородни рискове дебнат отвред. Тази игра е  за всички, които обичат призрачни истории.

Check out this awesome fanart of Akito and KK by, celebrating Ghostwire: Tokyo receiving the PlayStation Partners 2022 Japan Asia Users' Choice Award
— Ghostwire: Tokyo (@playGhostwire)
" Signalis "  

Това не е стандартна компютърна игра. Гледната точка на играча е друга. Той сякаш се гледа в профил. Сюжетът е занимателен. Вдъхновен е от литературни творби. Феновете ще бъдат шокирани да схванат, че толкоз добре направена игра е създадена от екип от единствено двама души. Играта има четири въможни финала.

Победителят е: 

1. " The Quarry "  

Играта отдава респект на филмите на ужасите от 90-те години. Можете да се заблудите, че това е още един тийнейджърски филм, " маскиран " като компютърна игра на ужасите. Но ще сбъркате. Историята е извънредно истинска. Очакват ви превъзходни, странни и комплицирани обрати. Струва си да изживеете тази игра. 

ITS THAT SCENE!!,
— kayla (@elliehvllfire)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР