Отменени са всички празнични прояви, както и всички изпитвания на

...
Отменени са всички празнични прояви, както и всички изпитвания на
Коментари Харесай

Отмениха изпитванията и празничните прояви в училището на починалото 10-годишно дете

Отменени са всички празнични прояви, както и всички изпитвания на учениците от учебно заведение " Св. св. Кирил и Методий " в Кърджали, където в час ненадейно умря 10-годишно дете.
Още по темата
Това заяви по NOVA News зам.-директорът на образователното заведение Димитър Ликоманов.

По-голямата част от съучениците на умрялото дете са пристигнали на учебно заведение, само че са доста смутени, изключително тези, които в този миг са били в класната стая, добави педагогът. С тях към този момент работят трима специалисти, в това число психологът на учебното заведение и педагогическият консултант.

Ръководството на учебното заведение е отправило зов за помощ към другите учебни заведения в града и се чака още психолози да се включат в реанимирането на психическото положение на децата.

" В този клас в никакъв случай няма да са същите деца ", сподели зам.-директорът. " Най-важното нещо е да разбираем, че това е част от живота, макар ниската възраст, да разбираем, че това се случва ", сподели още Ликоманов.

Той повтори, че екипът на " Спешна помощ " се е отзовал незабавно на повикването, а в колата за спешна помощ даже за малко е било възобновено дишането на четвъртокласника, който ненадейно издъхна в час по британски език. Цял час шестима лекари и реаниматори са се борили за живота на детето безрезултатно.

Не е имало данни за заболяване на четвъртокласника, удостовери и зам.-директорът на учебното заведение. Още през вчерашния ден прокуратурата образува досъдебно произвеждане и изиска тройна експертиза за повода на гибелта на 10-годишното дете.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР