Отмъкнали от жилището на 35-годишен бургазлия 2000 лв. и 20

...
Отмъкнали от жилището на 35-годишен бургазлия 2000 лв. и 20
Коментари Харесай

Люлинските бандити Банкомата, Гела и Мечката нападнаха Бургас, обраха златни накити от апартамент в жк „Изгрев”

Отмъкнали от жилището на 35-годишен бургазлия 2000 лева и 20 грама злато

Люлински бандити пробваха да стъпят на бургаска почва с взломни обири, само че бързо се озоваха в ареста. Банкомата, Гела и Мечката работили в комбина с още един мъж от столичния квартал и атакували жилища внимателно - тъкмо тогава, когато в тях няма никой. Следели от време на време с дни по кое време притежателите излизат, какво носят със себе си, какво купуват, с цел да се ориентират дали в жилището би могло да има богата „ плячка ”.

На 4 януари обаче, при последния удар, който бил сякаш изкусен до последния подробност, четиримата сгафили. Те отключили секретния патрон на входната врата, проникнали в жилището, намиращо се в бл. 42 в жк „ Изгрев ” и бързо намерили железна каса. Взломили и нея с груба мощ и отмъкнали 20 грама злато и 2000 лева

Този апартамент обаче бил последният им. След сигнали до незабавния телефон, чиновниците от отдел „ Криминална полиция ” към ОДМВР-Бургас и сътрудниците им от Пето районно управление (на МВР) се задействали стремително. В рамките на късото следствие бързо съумели да стигнат до „ гореща диря ”, която ги упътила право при наглите софиянски крадци.

Проведени са разпити, разпознавания, осъществена е ДНК експертиза, няколко претърсвания и иззмевания в жилищата, населявани от Банкомата, Гела, Мечката и четвъртия, към този момент неназован апаш. Претърсени са и коли на територията на София, откъдето са конфискувани материални доказателства.

Повдигнати са обвинявания. Няма данни откраднатите движимости да са открити. Предстои след броени дни да бъде прегледана мярката за неотклонение на задържаните.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР