Отложиха едно от най-големите автомобилни изложения в света заради коронавируса,

...
Отложиха едно от най-големите автомобилни изложения в света заради коронавируса,
Коментари Харесай

Отлагат най-бляскавото автомобилно изложение в света заради COVID-19

Отложиха едно от най-големите автомобилни изложби в света поради ковид, оповестиха международните организации. То трябваше да се състои в Женева от 5 до 15 март, само че бе анулирано. 

Решението бе взето откакто швейцарското държавно управление забрани всички огромни всеобщи мероприятия с повече от 1000 души поради усложнената международна конюнктура в резултат на епидемията от ковид. Забраната ще е в действие най-малко до 15 март.

Автомобилното ревю в Женева не е най-голямото в света, само че е най-бляскавото. В него автомобилните производители нормално афишират своите най-бързи, най-бляскави и мощни автомобили и концепции. Миналата година видяхме дебюта на " мегаколите " като Koenigsegg Jesko, концепцията за бъги за електрически дюни на VW и Pininfarina Battista, едно от най-бързите електрически транспортни средства на планетата.

Женева е поредното търговско ревю, което бе анулирано заради след експлоадирането на епидемията от ковид COVID-19. В софтуерния свят най-забележителните бяха анулацията на Mobile World Congress, което е най-голямото ревю за смарт телефони в света, и на F8 конференцията за разработчици на Фейсбук. Някои спортни събития също бяха анулирани. И Формула 1, и Формула Е анулират надпревари в Китай, а Международният олимпийски комитет се сблъсква с все по-големи въпроси по отношение на летните олимпийски игри в Япония през тази година.

Palexpo, фондацията, която организира автомобилното ревю в Женева, се направи всичко допустимо да го задържи. От там обявиха, че ще усилят % на разчистване и стерилизация към конгресния център, помолиха изложителите от " рискови зони "  да ревизират личния състав си и посъветва присъстващите постоянно да мият ръцете си, а също и да държат най-малко три крачки от всеки, който кашля и киха, само че без триумф.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР