Отложеният мач от 6-ия кръг на Първа лига между Лудогорец

...
Отложеният мач от 6-ия кръг на Първа лига между Лудогорец
Коментари Харесай

Есенният полусезон приключи с нулево реми между Лудогорец Левски

Отложеният мач от 6-ия кръг на Първа лига сред Лудогорец и Левски приключи при резултат 0:0. С този дуела завърши есенния полусезон в българския футболен хайлайф.

През първото полувреме нито един от двата отбора не съумя да реализира прецизен изстрел на стадион " Хювефарма Арена " в Разград. При една от домакинските офанзиви, възпитаниците на Анте Шимунджа получиха дузпа за игра с ръка на Келиан ван дер Каап. Реферът на ВАР Гоерги Кабаков посъветва основният съдия Станислав Тодоров да преразгледа обстановката. След като видя повторението, той промени решението си.

След почивката Георги Миланов отвън наказателното поле, топката рикошира в гърба на Роналдо и попадна във вратата, защитавана от Серджо Пад. По сходство на дузпата за " орлите ", попадението също бе анулирано след намесата на ВАР, поради нарушаване на Георги Миланов против Педро Нареси.

Столичани продължиха да нападат и изстрел на Марин Петков срещна страничния дирек.

В добавеното време гол на Бернард Текпетей бе анулиран заради засада.

Лудогорец завършва полусезона на втората позиция в класирането с актив от 43 точки, с една по-малко от водача ЦСКА. Левски се намира на 6-ото място в подреждането с 30 пункта.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР