Отличните двустранни отношения, както и потенциалът за развитие в сферата

...
Отличните двустранни отношения, както и потенциалът за развитие в сферата
Коментари Харесай

Зарица Динкова: Обмисляме опознавателни пътувания за туроператори и журналисти съвместно с Япония

Отличните двустранни връзки, както и капацитетът за развиване в областта на туризма и опциите за по-добро показване и промотиране на страната ни в Япония, бяха главните тематики, които министърът на туризма, разиска на срещата си с Н. Пр. Мичигами Хисаши, дипломат на Япония в България.

“България е позната със своите обичаи, просвета и кисело мляко на страната на фината хармония Япония. Фестивалът на розата, българската национална музика и историческото ни завещание притеглят интереса на японските туристи. ”, съобщи министър.

Тя акцентира и готовността на страната ни за активизиране на политическия разговор и усилване на контактите сред двете страни за поощряване на туристическия и културен продан.

Посланик Мичигами Хисаши подчертава върху усилването на позициите на страната ни в областта на науката и технологиите. Той означи, че има нужда от в допълнение и целеустремено показване на опциите за туризъм в България, с цел да може страната ни да бъде по-разпознаваема и да се конкурира с рекламата на прилежащите страни.

В рамките на диалозите двете страни разискаха взаимното съдействие в региона на туризма, а точно: Организиране на опознавателни Фам трипс за туроператори и публицисти в двете държави; По-активни участия в ревютата в Япония; Организиране на специфични събития, отдадени на туризма и културата в Токио, както и основаване туристически офис на България в Токио или Осака.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР