Отлични новини за бебе Галина. Благодарение на даренията на всички

...
Отлични новини за бебе Галина. Благодарение на даренията на всички
Коментари Харесай

Събраха парите за бебе Галина, вече диша самостоятелно

Отлични вести за бебе Галина. Благодарение на даренията на всички вас, парите за дребната хубавица са събрани за негативно време.
Прочетете още
" Успяхме! За два дни, хора, за два дни вие върнахте вярата и дарихте живот! Вълшебни сте! Прекрасни сте! Кампанията " Надежда за бебе Галина " доближи плануваните 60 000 лева и за момента се затваря. Надяваме се да не се постанова още веднъж да се отваря. Пиша този пост по молба на майката на Галина – Моника, която сега се занимава с фактури и заплащания, и с помощта на вас - със затваряне на акцията. Наложило се е да направи още веднъж заплащания и от персоналната си сметка, защото за тези от платформата има софтуерно време парите да дойдат до крайния адресат, а в болничното заведение са ги желали незабавно. Тези заплащания също са вероятни поради доверието, което проявихте и дарихте в сметката на Моника, въпреки че не е дарителска ", написа близка до семесйството.

" Хубавата вест е, че от болничното заведение са създали понижение на сумата за престоя в интензивното поделение на нашето бебче и цялата сума е 8500 евро. Направена е предплата за престоя в педиатрията, където от през днешния ден местят Галина, от 1500 евро. Предстои да се разбере какъв брой още ще трябват. Има правени предварителни заплащания и по отношение на идната интервенция на оченцето от 675 евро. Моника регистрира заплащанията в групата „ Надежда за Галина “. От платформата за набиране на средства за благотворителни дела pavelandreev.bg, където е акцията „ Надежда за бебе Галина “, също вършат преводи единствено документи за нужните разноски, тъй че те се регистрират с документи и там. ", прибавя тя.

Бебе Галина към този момент диша независимо. Увеличили са й храната. Назначено й е лекуване от неделя и лекарите считат, че от понеделник (16 януари) може да си е при мама в хотела. Очната интервенция би трябвало да бъде на 25 или 26 януари. Дотогава й предстоят контролни прегледи и проучвания. Това постанова фамилията на Галина да остане в Турция, защото е рисковано дребната да пътува толкоз дълго и толкоз постоянно.

" Нещо любопитно: Галина е родена на 18 октомври и в този момент е на един месец поправена възраст. Всъщност е трябвало да се роди на 6 януари 2023 година И се ражда тогава… За втори път… Благодарение на мама Моника, която в неонантологията се е научила по какъв начин да работи в рискови обстановки и съумява да я задържи в живота, когато дребната стопира да диша, до момента в който пристигна медицинският екип. Успява с помощта на четирите екипа, които идват за минути с нужната техника, с цел да върнат дребната към живота.

Успява и с помощта на вас и вашите големи сърца, които разрешиха дребната да остане в реанимацията колкото е належащо, с цел да живее и да има своето изпълнено с обич и грижа детство. ", приключва дамата.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР