Откриването бе насрочено на 03.05.2022г. и предизвика истински фурор. Събитието

...
Откриването бе насрочено на 03.05.2022г. и предизвика истински фурор. Събитието
Коментари Харесай

Меги Петрова и Зори Николова откриха бутик на популярната марка ,,Mod Wave Movement”

Откриването бе планувано на 03.05.2022г. и провокира същински възторг.







Събитието се състоя на улица „ Съборна” 7, където се намират и магазините на водещи международни марки. На откриването участваха близки и другари на двете собственички и извънредни представители на марката за България – Меги Петрова и Зори Николова, които бяха изпипали всичко до безусловно съвършенство. Собственичкитe на марката и организаторката на събитието Цвети Разложка влязоха в ролята и на живи манекени на витрината на магазина. Разбира се, звездно наличие също не липсваше, тъй като марката „ Mod Wave Movement” има много почитатели от България, които към този момент ще могат да се допрян до обичаните си модели в магазина на марката. Сред гостите бяха видяни и адв. Биляна Тончева, Ирина Папазова, проф. Любомир Стойков, Мисис България Мира Стоянова, Александра Кашкина, Силвия Чалъкова, Мисис България Марина Цветанова и куп други известни персони и бизнесдами.











На откриването имаше и особено фешън ревю, на което беше демонстрирана част от настоящата сбирка за сезона, а гостите бяха повече от впечатлени.





Както повелява събитие от подобен темперамент, и това имаше дрескод. Разбира се, той бе просто усмивка и положително въодушевление, които не липсваха, тъй като, както споменахме, формалните вносителки и собственички на бутика се бяха погрижили нищо да не липсва на гостите и ги смаяха с удивително ревю.





Организатори бяха Цвети Разложка и Християн Гьошев, а формалните медии, които отразиха събитието, бяха Code Fashion TV и Vibe photography.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР