Открива вирусите в компютъра с няколко режима на сканиранеИнтерфейсът е

...
Открива вирусите в компютъра с няколко режима на сканиранеИнтерфейсът е
Коментари Харесай

Kaspersky Virus Removal Tool – премахва злонамерен софтуер

Открива вирусите в компютъра с няколко режима на сканиране

Интерфейсът е подсъзнателен, като от потребителя се изисква единствено да натисне бутона Scan
(екранна фотография: Kaspersky Virus Removal Tool)

Колкото и деликатно да употребявате компютъра си, той ще остане изложен на заплаха от онлайн закани и злоумишлен програмен продукт, тъй че съществуването на качествена антивирусна стратегия не би трябвало да се подценява. Но в случай че въпреки всичко вирусът към този момент е проникнал в компютъра и е обезвредил защитния програмен продукт, има още един инструмент, който може да избави ситуацията: Kaspersky Virus Removal Tool.

В множеството случаи, когато вирусът към този момент е в устройството, премахването му е затруднено, тъй като злонамереният програмен продукт нормално не разрешава на потребителите да конфигурират или актуализират антивирусната стратегия. Инструментът на Kaspersky обаче може да бъде конфигуриран на инфектирани компютри и автоматизирано да отстранява вируси, троянски коне, руткитове, рекламни или шпионски стратегии.

Инсталацията и процесът на сканиране с Kaspersky Virus Removal Tool се правят бързо. Интерфейсът е подсъзнателен, като от потребителя се изисква единствено да натисне бутона Scan и да продължи работата си, защото процесът на сканиране се извършва във фонов режим.

Ако резултатите от автоматизираното сканиране не са приемливи, можете да опитате и ръчния вид. След изчерпателен разбор на компютъра, инструментът генерира обстоен доклад, който можете да изпратите на Kaspersky за по-нататъшна обработка.

Процесът на сканиране се извършва във фонов режим.
(екранна фотография: Kaspersky Virus Removal Tool)

В допълнение, можете да изберете вида данни, който желаете да сканирате, като по този метод ще ограничите региона за разбор и респ. ще съкратите времето на сканиране. Но този режим е целесъобразен, единствено когато сте наясно с местоположението на вируса. Промяната на равнището на отбрана на „ High ” (високо) може да докара до по-дълго време за сканиране.

По-напреднали консуматори могат да се възползват от опцията сами да изберат действието, което желаят да подхващат, когато бъде открита опасност.

След сканирането програмата генерира обстоен доклад – в тази ситуация няма вируси
(екранна фотография: Kaspersky Virus Removal Tool)

В умозаключение, Kaspersky Virus Removal Tool е потребен инструмент за премахване на към този момент проникнали в компютъра вируси. Все отново, в случай че желаете да поддържате компютъра си чист от вируси, целесъобразно е да инсталирате цялостна версия на първокласен антивирусен програмен продукт със отбрана в действително време и регулярни актуализации.

Даунлоуд:
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР