Откритото от румънски гранични полицаи в река Дунав не е

...
Откритото от румънски гранични полицаи в река Дунав не е
Коментари Харесай

Зловещ обрат и пълна мистерия! Намереният труп в Дунав не е на удавилата се от Козлодуй, тялото е на дете

Откритото от румънски гранични служители на реда в река Дунав не е на удавилата се в неделя жена. След осъществени експертизи от румънските управляващи на откритите две тела станало ясно, че удавилите се са 8-годишно дете и мъж на междинна възраст, а тялото на удавилата се А. Илиева продължава да се търси от българските гранични патрули.

Семейството на дамата е известено, а братът на удавилата се - Даниел Илиев, моли всички управляващи и институции да продължат издирването на сестра му, написа kozloduy-bg.info.

Граничните служители на реда са поискали информация за отличителни белези на дамата, по които да е допустимо идентифициране, описват околните.
„ Моля за подпомагане, както жителите, по този начин и всички институции в България да ни оказват помощ. Дори и доброволци, в случай че има, отново ще са ни в помощ. Молим за подпомагане по всевъзможен метод, с каквото могат, с цел да намерим тялото на удавената ми сестра. Също по този начин апелирам водолази да извършат търсене навръх мястото, където се е удавила. Инцидентът стана на 6 август и от този момент до момента ние на групи обикаляме към река Дунав с вярата, че може да я намерим. Станаха четири дни и никакво подпомагане отникъде. Нямаме информация даже по какъв начин протича следствието по случая и молим за помощ всички. Апелирам към всички хора, институции, непринудено или по обвързване да се включат в издирването, тъй като нещастието ни е неописуема, а тъгата ни е огромна. На мястото, където се удави сестра ми, до момента не видяхме да се гмуркат водолази, по тази причина молим да се изпратят такива, тъй като може тялото да се е заклещило в нещо на дъното. Всеки, който забележи нещо, дано да алармира на горещия телефон 112. Най-вече апелирам институциите да ни спомагат за водолази ", моли Даниел.

Мъжът на удавилата се жена, който ще се грижи за две дребни деца, също моли за подпомагане, с цел да може да отдаде последна респект на брачната половинка си.

​Жената е била облечена с алена тениска. Тя е с черни дълги коси и висока към 1.60 м.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР