Oткритo е тялото на 46-годишния Златко Дерменджиев от Хасково, който

...
Oткритo е тялото на 46-годишния Златко Дерменджиев от Хасково, който
Коментари Харесай

След 15 дни издирване: Откриха тялото на 46-годишния Златко Дерменджиев

Oткритo е тялото на 46-годишния Златко Дерменджиев от Хасково, който се търсеше от 13 юли, оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Мъжът изчезна по време на обичайна си разходка в лесопарка " Кенана ".   

В акцията се включи и избавителният отряд от Перник, оказал помощ за откриването на 12-годишния Сашко

“Той няма душевен или здравословни проблеми. Просто беше по-пълен и искаше да отслабне. Не знам какво се е случило. Той просто изчезва. Имаше телефон с интернет карта, тъй като не живее в България “, сподели сестрата на Златко - Валентина Дерменджиева. 

Мъжът излиза на обичайна си разходка в парк ''Кенана'' предишния четвъртък и оттогава е в неопределеност

За намирането на мъжа бе подхваната огромна акция с присъединяване на полиция и доброволц. Преди дни в дейностите се включиха и аварийно-спасителният екип от Перник, който оказа помощ за откриването на 12- годишния Сашко през ноември предходната година.

От през вчерашния ден сутринта в обходждането на терените северно и северозападно от Хасково се причислиха и военнослужещи.

Периметърът на търсенето през вчерашния ден е бил уголемен, обясниха от полицията. Първоначалният оглед е посочил, че няма следи от принуждение, само че ще бъде подхваната и аутопсия, разясниха още от Областната дирекциа на Министерство на вътрешните работи.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР