Откриха контрабандни цигари, скрити в картини в товарен автомобил на

...
Откриха контрабандни цигари, скрити в картини в товарен автомобил на
Коментари Харесай

Контрабандни цигари, укрити в картини откриха на МП Капитан Андреево

Откриха контрабандни цигари, скрити в картини в товарен автомобил на Министерство на правосъдието " Капитан Андреево " , заяви Агенция " Митници ".

Нa 09.08.2021 година на Министерство на правосъдието " Капитан Андреево " е дошъл влекач с полуремарке, с турска регистрация. Шофьорът - турски грaждaнин е прeдcтaвил прeд митничecкитe cлужитeли рeдoвни дoкумeнти зa прeвoзвaнaтa групажна cтoкa от Ирак за Англия. Пo мeтoдa " aнaлиз нa риcкa " камионът е нacoчeн за сканиране с рентген, при което в товара са oтбeлязaни пoдoзритeлни зони с висока компактност .

След това се открива, че в особено направен двоен тил на шест ръчно рисувани картини с разнообразни сюжети са укрити стекове с цигари . Цигари са открити и в три кашона , в които не е имало друга стока, както и 12 дървени тапицирани сандъчета, в които е открит и тютюн за наргиле.

Установени са общо 6782 кутии (135 640 къса) от марките " MM ", " Esse ", " Oscar ", " Bahman ", " Rothmans " и 2.5 кг тютюн за наргиле от две разнообразни марки. Всички тютюневи произведения са без акцизен бандерол.
 Снимка 542861
Източник:

При инспекцията са открити и неописани в митническите документи 10 бутилки с общо 50.1 кг хладилен сътрудник " r134a ", " r404a ", " r407a " и " r410a ". Пренасяните бутилки с газ не дават отговор на условията на Европейския парламент и на Съвета за флуоросъдържащите парникови газове.

Контрабандната стока е арестувана .

На водача са формирани два акта - единият за контрабанда на акцизни артикули, а другия - за контрабанда на хладилен газ.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР