Открай време стилистите съветват никога да не съчетаваме кафяво и

...
Открай време стилистите съветват никога да не съчетаваме кафяво и
Коментари Харесай

Херцогиня Кейт наруши модно правило по блестящ начин

Открай време стилистите поучават в никакъв случай да не съчетаваме кафяво и черно в тоалета си, а нарушаването на това предписание рядко се е насърчава от стилните специалисти.

 
Винаги стилната херцогиня Катрин обаче се осмели да го наруши, освен това ослепително. Красивата брачна половинка на английския принц Уилям се осмели да комбинира черно палто на Catherine Walker с кафява шапка на Lock & Co .
 Херцогиня Катрин на великденската църковна работа в параклиса Gulliver/Getty Images
Перлени бижута и необятна усмивка добавя визията на Кейт по време на великденската църковна работа в параклиса " Сейнт Джордж " в Уиндзор .

 
 Херцогиня Катрин на великденската църковна работа в параклиса Gulliver/Getty Images
Уилям и Кейт  дойдоха с няколко минути забавяне. Принц Хари и годеницата му  Меган Маркъл , не участваха.  Отсъстваше и 96-годишният брачен партньор на кралицата  принц Филип , който се отдръпна от публичните си задължения и се появява на събития по-рядко

Повечето от членовете на английското кралско семейство  извървяха дистанцията от замъка Уиндзор до параклиса, само че 91-годишната кралица дойде с автомобил, както и Уилям и Кейт .

Принц Уилям и брачната половинка му   напълно скоро ще станат родители за трети път. Очаква се херцогинята да роди третото им дете този месец.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР