Отказвам да образувам досъдебно производство за престъпление от общ характер

...
Отказвам да образувам досъдебно производство за престъпление от общ характер
Коментари Харесай

Официално потвърдено: Ето какво точно се е случило в помещението между Димитрова и Вергов

" Отказвам да формирам досъдебно произвеждане за закононарушение от общ темперамент и приключвам прочие № 51990/2022 година по разказа на СРП ", пише в показаното от Диана Димитрова разпореждане по дадените от актрисата обвинявания за упражнено физическо принуждение над нея през 2017 г.  

Документът Димитрова качи в персоналния си фейсбук профил и по този начин той стана обществено притежание. 

" След деликатен разбор на материалите по инспекция поотделно и в тяхната цялост установявах, че в тази ситуация не са събрани задоволително доказателства за осъществено закононарушение от общ темперамент ", се споделя още в поставлението. 

Освен показанията на актрисата, такива са дадени от Юлиан Вергов, Грета Манчева, Евтим Милошев и Велина Павлова. 

Велина Павлова, която е художник-костюми  на сериала " Откраднат живот ", по време на чиито фотоси се разиграва и въпросната преживелица, опровергава декларираното от актрисата, че по нейна молба е напуснала помещението, в което са се намирали тримата - Павлова, Димитрова и Вергов и по този начин в действителност се е трансформирала в директен очевидец на сцената. 

Според художничката на костюмите на продукцията на първо време в помещението влиза Вергов, а след него идва и актрисата, която плачела и била с размазан грим. Докато артистът се преобличал Диана Димитрова, очевидно смутена, се вкопчила в него, хванала го за облеклата и почнала да му се извинява. На Павлова ѝ е направило усещане, че артистът мълчи и не желаел да приказва с Димитрова. След което я избутал встрани, а Димитрова залитнала по посока на щендерите с облекла и паднала на пода сред тях.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР