Отказът на Сърбия начело с президента на републиката Александър Вучич

...
Отказът на Сърбия начело с президента на републиката Александър Вучич
Коментари Харесай

Руски посланик нарече отказа на Сърбия от санкции героично поведение

" Отказът на Сърбия отпред с президента на републиката Александър Вучич да поддържа въведените от Запада антируски наказания е " героично държание ", което високо се прави оценка в Москва, съобщи посланикът на Русия Александър Боцан-Харченко, отговаряйки в изявление за изданието " Вечерни новости " на въпроса, има ли в Русия схващане за " жертвата, която прави Сърбия посредством отхвърли от глобите ".

" Може би " жертва " е прекомерно мощен израз, най-малко в съветския език. Във всеки случай има схващане, че обстановката е доста тежка за Сърбия. Прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков преди няколко дни още веднъж повтори, че има схващане по отношение на невероятния напън върху Сърбия. Ние доста високо ценим, бих споделил, и героичното държание на президента на Сърбия по този въпрос ", споделя дипломатът.

Той отбелязва също по този начин, че е належащо да се огледа по-широко на картината и да се видят опциите за продължение на съдействието сред Сърбия и Русия в енергетиката и други сфери.

" От края на февруари предходната...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР