Отказах да приема какъвто и да било бакшиш или корупция

...
Отказах да приема какъвто и да било бакшиш или корупция
Коментари Харесай

Продуцентът на Мис България Гаел Санчес: Отказах да приема какъвто и да било бакшиш

Отказах да приема какъвто и да било бакшиш или корупция за състезанието " Мис България ", тъй като желая всяко момиче да има опцията да завоюва по натурален метод. Това показа в изявление пред Евгения Трифонова от  Sofia24.bg  продуцентът и предприемач Гаел Бонел Санчес, който е новият уредник на звездното събитие.

" Момичетата имат фантазии и никой няма право да им ги лишава. Когато поех “Мис България ", концепцията беше да основа връзка сред България и Холивуд. Видях, че има доста капацитет в красивите девойки тук. Конкурсът е прелестен, само че през годините, лека-полека известността му е спаднала и считам, че би трябвало да му върнем светлината, която заслужава ", споделя Санчес.

В родната страна на Гаел - Франция, обществото цяла година чака с неспокойствие надпреварата по хубост: " Конкурсът " Мис Франция " е едно от най-гледаните събития през годината. Събира аудитория от 30-40 милиона души ".

Организаторът, който е работил зад кулисите и на френския конкурс за хубост, отбелязва, че у нас известността и достоверността на “Мис България " в очите на публиката са паднали доста.

“Заради корупцията, феновете, а и девойките са изгубили интерес към състезанието. Така че целият екип работим крепко, с цел да върнем доверието в " Мис България ", споделя той. Санчес е участвал на целия развой по избиране на претендентите, с цел да се увери оптимално, че всичко ще е почтено.

Според него казусът с " нагласените " участнички в състезания за хубост не е единствено у нас: " Това се случва и в други страни, намесва се политика… Не би трябвало да е по този начин. "

Организаторът се оплаква от неналичието на поддръжка от страната. “Нямаме никаква поддръжка да превърнем състезанието в нещо огромно. Вече от 8 години съм в България и съм осъществил доста планове. Вложил съм доста пари, само че в никакъв случай не получаваме съответна поддръжка от страната. Бих желал да се обърна към министъра на културата и на всички в министерството, че са добре пристигнали да ни поддържат. Добре пристигнали са да вземат участие, дано дойдат и видят какво вършим за страната ", споделя той.

Санчес счита, че българските предприемачи нямат навика да влагат в сходни мероприятия: “Трябва да насърчаваме вложителите в България да не влагат единствено в сигурни облаги, а и в сила, хъс, пристрастеност, с цел да създадат тази страна по-добра. "

Френският бизнесмен е бранител на естествената хубост: " Момичето, което ще завоюва, ще съставлява страната пред целия свят. Пластичните интервенции не са верния метод да се разпространява българската хубост - по този начин изпращаме неверно обръщение на международната аудитория. Именно по тази причина трансформирах този правилник в " Мис България ". Не желаех никакви явни интервенции. Нямам срещу такива намеси, в случай че са направени добре и в случай че аргументите за тях са основателни ", споделя той.

Гаел Санчес от години работи в областта на киноиндустрията както в родната си Франция, по този начин и у нас: " Млади хора постоянно ме питат: " Гаел, ти си французин. Какво правиш в България? " Този въпрос доста ме изненадва, тъй като България е толкоз красива страна и те не са наясно, че ние (ето, споделям “ние " ) имаме огромна промишленост. “ Санчес дава за образец филмовото студио Nu Boyana (Филмово студио " Ню Бояна " ), където работи от няколко години като продуцент, сътрудник и Мениджър бизнес развиване. 

" Всички желаят да са известни, да са актьори и така нататък, само че дори и не смеят да почукат на вратата на студио ", споделя предприемачът. " Оплакват се, че са известни в България, само че не знаят по какъв начин да станат известни по целия свят. Например, когато един реализатор от Съединени американски щати е прочут в Америка, целия свят знае за него. Защо? Защото това е част от тяхната просвета. " Продуцентът поучава младите да се възползват от обстоятелството, че Холивуд е в България: " Тук има огромни компании, пристигнали да вършат бизнес у нас. "

На въпрос дали поддържа изказванието, че българките са най-красивите дами в света, Санчес отговори: " Смятам, че има хубост по целия свят, без значение от страната. Въпрос е да я откриеш, културата също е от голяма важност. Това, което съгласно мен е характерно за България и балканските страни е фактът, че дамите се грижат за себе си. Те влагат в метода си на живот, упражняват, ядат здравословно… Полагат доста грижи и съгласно мен там е и разликата с останалата част от света. Предприемачът счита, че по този метод девойките са готови както за “Мис България ", по този начин и за всевъзможни сходни провокации.

Конкурсът " Мис България 2023 " ще се състои на 10 септември. Водещ на стилната конкуренция ще бъде Орлин Павлов, а журито ще включва членове на кралското семейство на Камбоджа, принцесата Джена Нородом и нейната сестра, принцеса Ема Нородом.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР