Откакто стана ясно, че Рачков и плеймейтката Анита са двойка,

...
Откакто стана ясно, че Рачков и плеймейтката Анита са двойка,
Коментари Харесай

Рачков заведе младото си гадже на романтична ваканция в Италия

Откакто стана ясно, че Рачков и плеймейтката Анита са двойка, таблоидите постоянно наблюдават всяка тяхна крачка. Анита ги улеснява пък, тъй като споделя в Инстаграм сторита, когато отидат някъде с артиста. 

Сега се оказва, че двамата са се отдали на сантиментално странствуване в италианската столица, където са дружно с доста от сътрудниците на Рачков. Посещението им не е единствено за екскурзия, тъй като водещият на " Забраненото шоу на Рачков ", е там дружно с много други артисти, които участваха на обичайния български кино фестивал в Рим. 

Виж още: Стилен, първокласен и доста морски: Мика Стоичкова подвигна скрито празненство за рождения си ден

Красивата Анита показа няколко story-та в Instagram, само че не е разгласила други фотоси, както и Рачков, който рядко поства в обществените мрежи, когато е в отмора. Все отново обичаната на Митко сподели атмосферата от римските улици с музиканти и съществени понижения в бутиците.

Рачков показа снимки от вечерята с сътрудниците си в ресторант навън, където даже нахрани птиците. В идващите 3 месеца Рачков и знойната русокоска ще се грижат за 14-годишния Димитър Рачков-младши и неговия 9-годишен брат Петър. Майката на сина на комика Христина Апостолова и нейният втори брачен партньор Евтим Милошев отпътуват за Филипините по работа.

Виж още: Кортни Кардашиян шокира с необработена фотография, сподели портокалова кожа

Наскоро хубавицата показа фотографията горе, на която усещане направи един малък подробност. Пръстенът, който носи Анита наведе на мисълта, че може би е освен обвързана, само че и сгодена за артиста. Подобно нещо обаче на този стадий няма или най-малко не е доказано публично, а бижуто евентуално е единствено красиво бижу на ръката на Анита.

Изображение: https://www.facebook.com/profile.php?id=100000714142759, https://www.instagram.com/zabranenoto.show.rachkov/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР