Откакто стана евродепутат , Андрей Слабаков е направо неузнаваем! Раздърпаните

...
Откакто стана евродепутат , Андрей Слабаков е направо неузнаваем! Раздърпаните
Коментари Харесай

Неузнаваем: В Европарламента сресаха Андрей Слабаков и го облякоха в костюм СНИМКИ

Откакто стана евродепутат, Андрей Слабаков е напряко неразпознаваем! Раздърпаните ризи и дънките, дългата, невчесана коса – всичко това към този момент е в предишното. Специално за Европарламента Слабаков заряза небрежния си тип, облече костюм с риза и вратовръзка.
Такъв скоро никой не бе го виждал. Режисьорът изуми сътрудниците си с новата си визия.
Така другояче небрежният му жанр бе сменен от нов, който в действителност подхожда за един депутат на България в Европа. Колегите му останаха смаяни, когато Андрей се появи по този начин на първия си работен ден и едвам го разпознаха.
Синът на Петър Слабаков бе един от най-големите мераклии и влезе в залата измежду първите.

Явно, че след избирането му за народен представител в влиятелната институция той ще оправдае доверието, което му гласоподаваха гласоподавателите, тъй като сподели с държанието си, че възприел новата си роля доста насериозно. По време на осъществяването на химна на Европа той остана прав, за разлика от доста от сътрудниците му.
Преди да се озове в Европарламента, Слабаков, който е от квотата на Вътрешна македонска революционна организация бе декларирал, че няма да облече костюм, само че в този момент всички видяха промененото му отношение и по какъв начин показал почитание към институцията. Ето по какъв начин наподобява Слабаков и на формалната си визитка в Европарламента:
В идващите дни ще забележим в коя комисия ще бъда определен режисьорът.
Той показа, че най-полезен може да бъде в тази по просвета или в земеделската, предават от pik.bg.

Припомняме още, че новоизпеченият евродепутат Андрей Слабаков е трансформирал напълно навиците си – написа в. „ Уикенд “. Опърничавият режисьор даже е скъсал с най-привичното си занятие и не близва алкохол. Слабаков не надига бутилки и кенчета от обичаната си напитка – бирата, с която започваше и завършваше деня си. Откакто се очерта пътят към Европарламента, войводата я кара единствено на безалкохолни питиета и кафета – отбелязва изданието.
Преди време Андрей Слабаков бе засечен в малко бистро в кв. „ Бояна “, където живее, да посръбва ободряваща напитка с бутилка газирана вода и естествено, с димяща цигара в ръка. Разпозналите го напряко не можеха да повярват, че режисьорът се налива с безалкохолно, вместо да отпива пенливо питие.

Andrey SLABAKOV official portrait – 9th Parliamentary term


Инфо: За Жената

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР