Откакто се омъжи за Християн Гущеров, жена му - Светлана

...
Откакто се омъжи за Християн Гущеров, жена му - Светлана
Коментари Харесай

"Лъскав", но тягостен живот: Ето какво прави Светлана Гущерова по нареждане на Християн!

Откакто се омъжи за Християн Гущеров, жена му - Светлана Гущерова безусловно се затвори за света. Да, обикновено и даже целесъобразно е да се посветиш на дома си и фамилията, само че към този момент от години екс плеймейтката не прави друго, с изключение на да угажда на Хриси, да ражда, да седи у дома и отново да угажда на Хриси.

Блондинката, която от много време насам разви и безапелационни анокерсични признаци, прави всичко, което й подреди нейният брачен партньор - включая даже да лъже и то да лъже най-нагло. И обратно на закона!

След като стана ясно, че преди дни синът на Добромир Гущеров се е забил с колата си в рейс, което бе доказано и от полицията (както голям брой други ПТП-та на въпросния), женичката му отхвърли всичко.

Светланка се накокошини в мрежата и излезе с изявление, че видиш ли, всички коли от техния величествен фамилен автопарк били читави и здрави, даже можела да ги снима една по една. Ясно е и за бавноразвиващи се, че Гущерова лъже, тъй като нейничкият по този начин й е наредил...

" В това няма нищо чудно при все, че тя му е покорна робиня от първия ден на брака. Не смее да гъкне, да се опълчи, а в леглото прави това, което на него му се прииска - постоянно! ", разкриват близки до обкръжението й източници.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР