Откакто през декември излезе документалното риалити Harry & Meghan, месец

...
Откакто през декември излезе документалното риалити Harry & Meghan, месец
Коментари Харесай

Бъкингамският дворец гони Хари и Меган

Откакто през декември излезе документалното риалити Harry & Meghan, месец по-късно - и автобиографията на принц Хари, английската общност се чуди по кое време английското кралско семейство ще предприеме нещо против " ренегатите ".
 Принц Хари, Меган Маркъл,
Подигравките, които отнесоха Хари и Меган

Принцът и брачната половинка му като анимационни герои

Това деяние към този момент е налице - британският дом на Хари и Меган Фрогмор Котидж, е препоръчан за жилище на принц Андрю, брат на крал Чарлз. Самите херцози на Съсекс, които от няколко години живеят в Калифорния, са получили уведомление за изпъждане.

Информацията е на таблоида The Sun, само че фактът, че е представена от Военновъздушни сили ни кара да мислим, че най-вероятно е достоверна. Военновъздушни сили пишат, че са потърсили коментар както на Бъкингамския замък, по този начин и на фондация Archewell, която е благосъстоятелност на Хари и Меган.

Фрогмор Котидж се намира в землището на замъка Уиндзор в Беркшир, разполага с 10 спални и е подарък от кралица Елизабет Втора за внук й принц Хари по случай сватбата му с Меган Маркъл.
 Снимка 590031

Двойката са запазили парцела като собствен дом в Англия, като през 2022 година отпразнуваха първия рожден ден на щерка им Лилибет там. Именно във Фрогмор крал Чарлз за първи път видя внучката си. Известието за овакантяване на вилата е изпратено до Хари през януари тази година, малко след излизането на автобиографията му.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР