Откакто новото правителство завзе креслата си в Министерския съвет, почти

...
Откакто новото правителство завзе креслата си в Министерския съвет, почти
Коментари Харесай

Цар Киро падна от трона! А Просто Киро кога? Или кои са най-забавните мемета с новия премиер в Мрежата

Откакто новото държавно управление завзе креслата си в Министерския съвет, съвсем не минава ден, в който техният гуру Кирил Петков да не сътвори следващ гаф, да не изпусне някоя смехотворна имитация или гениалният му харвардски мозък да не роди някой садистичен вердикт, като нахлуването на Министерство на вътрешните работи из къщите на опечалените българи, изгубили околните си от COVID-19, да вземем за пример...

Не е минал и месец, откогато кабинетът постави клетва, само че ръководството на някогашния канадски жител към този момент стартира да излиза през носа на българския народ и да му коства прекомерно, прекомерно скъпо, в тъжния смисъл на думата.

Въпреки това обаче, макар цялостната злополука в страната, енергийната и ценовата рецесия, в които страната ни се намира сега, продължаващата към този момент две години пандемия, жертвите от нея, колапса на бизнеса и семействата, българинът не е изгубил възприятието си за комизъм и всекидневно демонстрира какво мисли за новия министър-председател с присмехулни в обществените мрежи.
свързани новини81716на 05.01.2022
Жалкото е единствено, че тази хубава българска сентенция " Който се смее финален, се смее най-добре ", в тази ситуация не води до нищо хубаво. Знаете ли каква е нейната интерпретация от немския стихотворец, драматург и режисьор Бертолт Брехт?

" Този, който се смее финален, още не е научил неприятните вести! ".

А най-лошите вести от " смяната " на кабинета " Присто Киро " наподобява, че занапред предстоят...

















Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР