Откакто новината за раздялата на Леонардо ди Каприо с Камила

...
Откакто новината за раздялата на Леонардо ди Каприо с Камила
Коментари Харесай

Леонардо ди Каприо се среща само с жени под 25 години

Откакто новината за раздялата на Леонардо ди Каприо с Камила Мороне си проправи път до медиите, Twitter е залят от смешки за това, че звездата се среща единствено с дами под 25-годишна възраст.

47-годишната звезда от " Титаник " и актрисата от „ Смъртоносно предпочитание " се разделиха, откакто Мороне навърши 25 години това лято, съгласно The Sun, представен от БГНЕС.

Бившите влюбени гълъбчета бяха свързани сантиментално за първи път през 2018 година, когато бяха видяни в Аспен, Колорадо, и направиха връзката си публична на премиите " Оскар " през 2020 година

С течение на времето почитатели са забелязали, че Ди Каприо в никакъв случай не се е срещал с жена над 25-годишна възраст и като че ли скъсва с дамите тъкмо когато те доближат мистериозното число. Преди това суперзвездата е свързван с Жизел Бюндхен, Бар Рафаели, Блейк Лайвли, Ерин Хедъртън, Тони Гарн, Кели Рорбах, Нина Агдал и нито една от тях не е била на 26 или повече години, когато той се е срещал с тях.

" Няма по-надежден феномен на тази планета от това Леонардо ди Каприо да скъса с момичето си до 25-годишна възраст, статистиката е спираща дъха ", написа един консуматор в Twitter.

" Единствените сигурни неща в живота са гибелта и налозите, както и това, че Леонардо ди Каприо се среща с дами, които не могат сами да си наемат кола ", добави различен.

" Шегуваме се, че Леонардо ди Каприо се среща единствено с дами под 25 години, само че в действителност е удивително какъв брой твърдо се придържа към това предписание ", разяснява различен.

Един от почитателите даже показа графика на приятелките на Ди Каприо, с които се е срещал от 1999 година до момента, с надпис: " Това е графика на Леонардо Ди Каприо, в която той продължава да остарява, а приятелките му в никакъв случай не са на възраст над 25 години. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР