Откакто не са Първо семейство на САЩ, Доналд и Мелания

...
Откакто не са Първо семейство на САЩ, Доналд и Мелания
Коментари Харесай

Колко е богата бившата първа дама Мелания Тръмп СНИМКА

Откакто не са Първо семейство на Съединени американски щати, Доналд и Мелания Тръмп се скриха от медийното внимание и сега сме в цялостно незнание какво се случва с тях. Докато за милиардера бизнесмен това е по-скоро изненадващо и може би мъртвило пред стихия, от брачната половинка му не сме очаквали друго, защото в никакъв случай не е обичала животът й да е на показ.

В последните дни обаче още веднъж постоянно се приказва за Мелания, а повода са разкритията, оповестени в книгата на някогашната й съветничка и прес секретар на Белия дом Стефани Гришaм . А около това от Yahoo Finance вършат план на материалното положение на госпожа Тръмп, с цел да можем да си отговорим на въпроса какъв брой богата е тя в този момент.

Краткият отговор е, че някогашната Първа дама има към 50 милиона $ . От изданието ни припомнят, че преди да стане брачна половинка на Доналд Тръмп, Мелания има сполучлива кариера като модел с доста корици и рекламни акции, от които сигурно е припечелила известно положение.
 Снимка 499493
Но откакто става госпожа Тръмп, тя се заразява с неговия предприемачески усет . През 2010 година започва линията си бижута Melania Timepieces & Jewelry, а по-късно и козметична марка с грижа за кожата. С тях обаче не съумява да реализира кой знае какъв триумф, надлежно и приходите й не са забележителни.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР