Откакто напуснаха Белия дом през 2021 г., Доналд и Мелания

...
Откакто напуснаха Белия дом през 2021 г., Доналд и Мелания
Коментари Харесай

Мелания пак прави напук на Доналд

Откакто напуснаха Белия дом през 2021 година, Доналд и Мелания Тръмп като че ли живеят напълно друг живот. И до момента в който бяха Първо семейство на Съединени американски щати не се показваха изключително постоянно дружно, само че след тази смяна напълно започнаха да гледат в разнообразни направления. А това породи редица догатки - като това, че към този момент не са съпрузи и че връзките им са напълно официални.

А Мелания продължава да си прави каквото си желае и да не се съобразява особено с Доналд. Тя продължава да се занимава със своите благотворителни действия и понякога взе участие в разнообразни начинания. А последната е повече от забавна.

На 15 декември е планувано госпожа Тръмп да приказва на гала по натурализация на американски жители. Присъствието й на сходно събитие е повече от уместно, тъй като е родена в Словения и също спада в тази рубрика. 
 Снимка 645195
Източник: GettyImages

По-интересно в тази ситуация обаче е, че хазаин на събитието е Националната администрация за архиви и записи. Именно националният списък повдигна през 2021 година дело против Доналд Тръмп поради отхвърли му да върне класифицирани документи след напускането на Белия дом, напомня SheKnows.

Съпротивата и частичното връщане на книжата докара до следствие от ФБР и повдигането на десетки обвинявания против някогашния президент, за множеството от които към момента чака присъдата си. А в хода на делата стана ясно, че секретните документи са били разхвърляни на всички места в имението му Мар-а-Лаго, което го е направило налични и от личния състав, и от гостите. И по този начин би могло да се заплаши националната сигурност.

Това съвпадане наподобява изобщо не тормози брачната половинка му, която намерено се дистанцира от всички правни проблеми, които преследват Доналд Тръмп в последните години. А с появяването си в Националния списък Мелания още веднъж ще се съобщи като обособена персона, която преследва своите цели и не желае да потъва надолу дружно с мъжа си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР