Откакто 24-годишната Тамара Георгиева беше коронована за Мис България 2017

...
Откакто 24-годишната Тамара Георгиева беше коронована за Мис България 2017
Коментари Харесай

Кирливите Ризи Избълваха Като Лавина! Скандални Разкрития За Новата Мис България! Ето Снимки, Та Тя Е

Откакто 24-годишната Тамара Георгиева беше коронована за Мис България 2017 в Рейнбоу Плаза в събота вечер, мрежата ври и кипи. Подобно нещо не сме виждали в никакъв случай. Не бихме могли да го съпоставим даже с успеха на Антония Петрова преди години.

Някак си дори тогава потребителите се демонстрираха по-благосклонни към някогашната госпожа Бередин. Само за ден милиони българи във Facebook скочиха и непосредствено стачкуваха против избора на победителка на Мис България 2017.

Обидите, епитетите и квалификациите за Тамара Георгиева са в действителност многочислени. И в действителност повече от гадни. Да, несъмнено това не е методът да изразиш мнението си, тъй като не е редно да се наскърбява жена. Която и да била тя.

В случая обаче народът изригна против явната неправда и фактът, че толкоз свежи, млади и красиви девойки бяха натикани в девета глуха. За да изпъкне… нечия снаха. Да, оказа се, че Тамара Георгиева има връзка с огромния наследник на уважаваната Катя Роуз – собственичката на фамозната Rose Fashion House.

Става дума за чаровника Стивън Роуз, чието гадже се води Тамара от няколко години. “Е, какво да се прави. Така е в България. Трябва да се угоди на всякакви хора и да се съобразяваш с нечии ползи. Жалко, само че факт. Още като се появи девойката стана ясно, че е добре да “зарадваме ” свекърите й ”, разкри член от журито на състезанието.

По думите му, в тази ситуация не може да се приказва за пряк напън, камо ли закани от страна на околните на победителката. А просто за типичната “мила, родна ” линия да се подмажем сами на богатите.



Отделно от думите на участника в журито обаче, уеб сайтът blife.bg цитира свои достоверни източници. Според които самата Тамара Георгиева на няколко пъти се похвалила, че е броила цели 20 000 лв. за успеха.

 И просто нямало по какъв начин да не се окичи с короната.

Кое от двете изказвания е правилно, не се знае. А може би има и трета истина, за която занапред ще се чуе. Безспорното в тази ситуация е едно – Тамара несъмнено има съвършени ограничения за манекен и е идеална за стилния подиум.

Но за Мис България 2017 би трябвало да се трансформира в фаворитка на хората.

Което, вижда се и от аероплан, е задача невъзможна. Интернет продължава да гърми и да прелива от мненията на гневни консуматори.


Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР