Отишъл вчера Заев при гърците, които двадесет и кусур години

...
Отишъл вчера Заев при гърците, които двадесет и кусур години
Коментари Харесай

Каракачанов: Заев, друже, кой Ви е учил толкова много да подценявате българите? Защо ходиш в Гърция за помощ?

Отишъл през вчерашния ден Заев при гърците, които двадесет и недостатък години блокираха Македония за всичко, за което можеха, с цел да им желае поддръжка против България. Казал също, че българската позиция била, внимавайте - смешна!

Знам, че министър председателят Заев няма обикновена „ пойма “ (на сръбски – понятие) от история. За Гоце Делчев е чувал нещо - факт, само че всичко останало му е мътно, колкото мътна е и муртинската матеница. Но колкото и да не разбираш от история, не може да продължаваш да се правиш на ударен и да казваш, че българската позиция по историческите въпроси е хумореска, или че не си очаквал, че България можела поради тях да блокира Република Северна Македония за договарянията с Европейски Съюз.

Друже Заев, аз персонално най-малко 20 пъти съм Ви го казвал и най-братски предупреждавал, че в случай че Вие не измененията отношението си към България и не прекратите издевателството над българите в Македония - ветото е неизбежно! Вие, сякаш го разбирахте, сякаш казвахте, че щели да се трансформират нещата след изборите Ви, след референдума Ви, след еди-какво си и най-после - едно огромно... нищо! Надявахте се, че с Вашите селски тарикатщини ще ни излъжете, че българите пасем трева.

Кой Ви е учил толкоз доста да подценявате българите и да си мислите, че някой в София ще Ви се върже и подпише празен чек, а Вие да продължавате да не спазвате Договора за добросъседство и да градите Вашата държавност на база на ненавист против всичко българско? Знам кой, в действителност... Същият този Ви е научил и на друго - да имате самочувствие и самонадеяност на древен месии. Само че колкото тези „ качества “ помогнаха на Вашите учители, толкоз ще оказват помощ и на Вас. Вижте ги, та те извършиха предсказанието на пророчицата, разсипаха си страната и още веднъж се събраха под една круша. Жалко! Но Вие вървите по техния път.

Спрете се, осъзнайте се, не вярвайте, че някой в миналото ще успее да натисне и принуди България и българския народ да предадат личната си история, общата ни история - българската история!

Тази работа няма да стане както си го мислите и за това поръчител е и Вътрешна македонска революционна организация и целият български народ!

Красимир Каракачанов , Facebook
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР