Отиде, та се не виде! Ето докъде доведе възпитанието и

...
Отиде, та се не виде! Ето докъде доведе възпитанието и
Коментари Харесай

Непоправимо е: Мара Отварачката превърна дъщеря си в евтина...

Отиде, та се не виде! Ето до каква степен докара възпитанието и персоналния образец на Мария към единствената й дъщеря Марая. И всички неща, които момичето е виждало от родителката си през годините - мъже, пари, кавги, побоища, раздели, отново мъже, отново пари, отново раздели... Оборот, бате!

Затова и по никакъв начин не е чудно, колкото и да е грозно и вулгарно, че през днешния ден Марая безусловно се " предлага " в мрежата по сутиен. Да, да, 15-годишната ученичка самоуверено праска от горещи по-горещи снимки в нета - нещо, което вършат каките й бръмчалки, когато си търсят затлъстял чичак с кинти.

Как другояче ще разбираем желанието на едно момиче да му се виждат балконите и да натрапва своята с*ксуалност, с ясното схващане, че предлага фотосите на мъже, които могат и да се задоволяват пред облика й (маниаци бол).

Потребителите безусловно изригнаха отвратени от това, което Мария разрешава на щерка си. Малко бяха тези, които се загледаха в деколтето на Марая, чудейки се дали към този момент и силикон няма. Но не, по закон мислим, че още нямат право да й слагат.

" Майната му на силикона, вижте й позите, вижте на каква евтина... се прави. И това е огромното достижение - вместо да учи, да кара някакви чичаци да грухтят над фотосите й ", гневят се консуматори.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: силикон Мария Марая Мара Отварачката снимки дъщерята на мария
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР