„Отиде се един млад човек, убиха един човек, който мечтаеше

...
„Отиде се един млад човек, убиха един човек, който мечтаеше
Коментари Харесай

Преподавател на загиналата при тежката катастрофа Христина: Тя мечтаеше да влезе в учителската стая


„ Отиде се един младеж, убиха един човек, който мечтаеше да влезе в учителската стая, който идваше в университета с силата на тези младежи, които желаят да изградят един нов свят на хармонията и на по-доброто “.

Това сподели в изявление за предаването „ Тази заран “ езиковедът доцент Владислав Миланов, който е преподавал на починалата при тежката злополука 26-годишна Христина.

Христина е била III курс студентка българска лингвистика в Софийския университет. Преди това е учила физика в Пловдивския университет. Искала е да стане преподавател.

По доцент Миланов в този момент ще чуем доста клишета и обещания, че това няма да се повтори.

„ Живеем в свят на непрекъсната речева експанзия на непрекъснати интриги и на обиди, които в последна сметка водят и до този вид връзки – някой не е научил този човек в фамилията, някои не е до възпитал този човек в учебното заведение, някой го е търпял в обществото, било то другари, било институции “, сподели преподавателят по адрес на обвинявания за злополуката Георги Семерджиев.

Това е втори студент, който доцент Владислав Миланов губи при злополука – 21-годишно момиче от неговия курс е починало при безразсъден случай край Сапарева баня.

Гледайте повече във видеото!

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР