Оти Мабусе разкри за травматичното“ раждане на дъщеря си и

...
Оти Мабусе разкри за травматичното“ раждане на дъщеря си и
Коментари Харесай

Безкористният жест на Стеф Макгавърн към Оти Мабусе след травматичното раждане на звездата от Strictly

Оти Мабусе разкри за „ травматичното “ раждане на щерка си и разкри по какъв начин телевизионната звезда Стеф Макгавърн й е помогнала през идващите седмици тежък труд.

Говорейки в подкаста Happy Mum, Happy Baby с Джована Флетчър, Оти показа, че са пазили раждането в загадка в продължение на девет седмици, с цел да се насладят на малко персонално време със фамилията. Звездата от Strictly Come Dancing разказа прочувственото пътешестване за справяне с сериозното положение на щерка си, което наложи шестседмичен престой в болница.

Тя сподели: „ Мисля, че не я държахме към седмица, тъй като тя към момента беше в развъдник с кабели, с жълтеница, тъй че беше под синя светлина. И имаше инфекции, тъй като оказа се, че имам сепсис. И това е нещо, което е пропуснато или не е било забелязано или не е било изследвано. "

Оти също изрази благодарността си към своя другар Стеф Макгавърн, който общително предложи жилището си за Оти и брачна половинка й, Мариус, да останат в този сложен интервал. Тя сподели на Джована: „ Моят...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР