“Отговорното решение е да има редовни избори. Това не означава

...
“Отговорното решение е да има редовни избори. Това не означава
Коментари Харесай

Екатерина Захариева: Най-лесно е да подадем оставка, но няма

“Отговорното решение е да има постоянни избори. Това не значи да не чуем какво желаят жителите. Най-лесното е да подадем оставка “, сподели вицепремиерът и вътрешен министър Екатерина Захариева в сряда пред бТВ във връзка миналите две седмици на всеобщи цивилен митинги.

Според нея експертен кабинет без министър председател в лицето на водача на ГЕРБ Бойко Борисов е най-неподходящата и минимум вероятната алтернатива.

" Аз мисля, че това е минимум вероятният вид. Най-отговорното решение е водачът на партията да остане отпред в държавното управление ", сподели Захариева.

Тя изясни, че съдружният съвет ще реши какви ще са измененията в кабинета. По думите ѝ се разбра, че министрите Владислав Горанов, Емил Караниколов и Младен Маринов, ще бъдат заменени поради подозираните връзки с Пеевски. Захариева нямала чувството, че те са свързани с Движение за права и свободи.

Тя даде висока оценка на работата на финансовия министър Владислав Горанов и дефинира като „ исторически триумф “ влизането на България в чакалнята на
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР