Отговорните институции имат срок от 2-3 дни, за да успеят

...
Отговорните институции имат срок от 2-3 дни, за да успеят
Коментари Харесай

TVN предупреди да не се бави разследването на убийството на Виктория Маринова

Отговорните институции имат период от 2-3 дни, с цел да съумеят да си свършат работата и в случай че до тогава няма резултат, управлението на TVN ще се съветва с правни експерти и ще реши какъв метод да приложи по случая с брутално убитата Виктория Маринова . Това оповестиха от малкия екран за Actualno.com, като прибавиха, че в този интервал от време няма да дават повече публични изказвания, защото са страна по следствието.
Припомняме, че госпожа Маринова беше част от екипа на русенската телевизия, както и част от управлението ѝ, дружно с някогашния си брачен партньор и де факто притежател на TVN Свилен Максимов. Тя беше известна на необятната аудитория като водещ на две излъчвания - “Подиум “ и „ Детектор “. Второто предаване де факто започва на 30 септември и имаше единствено едно издание, отдадено на следствието на " Биволъ ", касаещо " Джи Пи Груп " и възможни измами по публични поръчки. Това провокира спекулации, че е допустимо убийството на госпожа Маринова да е станало поради предаването, само че най-малко към този момент от Министерство на вътрешните работи не показват тази версия като водеща в следствието.
Трупът на Виктория Маринова беше открит в обрасло с растителност място под кортовете за тенис до река Дунав - на крайбрежната алея, употребена основно от феновете на джогинга. При откриването на тялото са липсвали мобилният телефон, ключовете за автомобила, очилата, както и част от облеклата. Установено е, че причина за гибелта е контузия на главата вследствие на нанесени удари и задушаване. Намерена е ДНК, която е допустимо да е на килъра. Колеги на убитата журналистка потвърдиха, че тя е упражнявала за присъединяване в маратон.
От TVN оповестиха за Actualno.com, че приготвят и ще излъчат особено предаване за Виктория Маринова. В Русе пък към този момент дойдоха основният прокурор Сотир Цацаров и вътрешният министър Младен Маринов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР