Отговорът за загадъчно изчезналите самолети и кораби в зоната, известна

...
Отговорът за загадъчно изчезналите самолети и кораби в зоната, известна
Коментари Харесай

Тази теория обясни вековната загадка с Бермудския триъгълник

Отговорът за загадъчно изчезналите самолети и кораби в зоната, известна като Бермудския триъгълник, е бил доста по-елементарен от десетките тайни теории, популяризирани последния век.

Оказва се, че нито извънземните, нито портал във времето е виновен за изгубванията, а огромните талази в този региони. Според английски учени от университета в Саутхемптън отговорът от самото начало е бил под носа ни.

Учените настояват, че в Бермудския триъгълник се оформят талази с величина до 33 метра. Този феномен е видян още през 1997 година, само че не можело да се даде пояснение за него.

Никой не можел да си изясни от кое място се повяват тези големи талази, способни да обхванат плавателните съдове.

 Тази доктрина изясни вековната мистерия с Бермудския триъгълник

Специалистите са създали модел на USS Cyclops – огромен транспортен съд, липсващ в Бермудския триъгълник през 1918 година с 300 души на борда. Според Саймън Боксъл в Атлантическия океан постоянно се появяват стихии, прииждащи от три страни, които, откакто се сблъскат, се образуват великански талази, които гълтам преминаващите кораби.

За последните 100 години в региона са изчезнали повече от 1000 души, а мястото се свързва с изгубването на десетки кораби и самолети.

Науката постоянно си е обяснявала това събитие с естествена или магнитна особеност, само че съгласно тайните теории, мястото е портал към паралелни светове и изчезналите съшност са се пренесли в друго измерение.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР