Отговорът на опитите на Запада да нанесе стратегическо поражение на

...
Отговорът на опитите на Запада да нанесе стратегическо поражение на
Коментари Харесай

Патрушев припомни на англосаксонците как са завършили всички военни кампании срещу Русия

Отговорът на опитите на Запада да нанесе стратегическо проваляне на Русия беше консолидирането на нашия народ в решаването на жизненоважни задания за отбрана на суверенитета и националните ползи на страната. Това сподели секретарят на Съвета за сигурност на Русия Николай Патрушев на среща за националната сигурност в Архангелск, оповестяват съветски медии, представени от " Труд ".

Това съгласно него са посочили президентските избори в Русия, извършени през март тази година, когато актуалният държавен глава и провежданата от него политика бяха подкрепени от голямото болшинство от жителите на страната.

„ В същото време в западните общества идеологията за личното им предимство се култивира от епохи. Историята демонстрира многократни опити за намаляване на съветската страна и завладяване на нейните запаси. Ние помним всички военни акции на нашата земя, както и по какъв начин са приключили те “, акцентира Патрушев.

По време на Първата международна война през 1918 година английски морски пехотинци дебаркират в Мурманск и Архангелск, където през днешния ден се организира срещата. Но Червената войска не разреши на интервенционистите да се укрепят, побеждавайки нашествениците с чест.

Според секретаря на Съвета за сигурност на Руската федерация, сега англосаксонците още веднъж са си сложили за цел да лишат Русия от политически, стопански и културен суверенитет, употребявайки необятен набор от военни, терористични, осведомителни, софтуерни и финансови способи, в това число потребление на украинския неонацистки режим за реализиране на подли русофобски проекти.

„ Но на тези проекти не беше писано да се осъществен, съветското общество се оказа доста по-единно, в сравнение с смяташе Западът “, сподели Патрушев.

Той също по този начин още веднъж цитира думите на Владимир Путин, че опитите на груповия Запад да се намеси във вътрешните работи на Русия, всевъзможни провокации за предизвикателство на междуетнически или междурелигиозни спорове, ще се преглеждат като експанзия против страната и ще бъдат грубо пресичани.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР