Отговор на въпроса Кои са най-лоши шофьори сред зодиите?“ ни

...
Отговор на въпроса Кои са най-лоши шофьори сред зодиите?“ ни
Коментари Харесай

Пазете се от тях като дявол от тамян: Астролози и застрахователи разкриха кои зодиакални знаци са най-лошите шофьори

Отговор на въпроса „ Кои са най-лоши водачи измежду зодиите? “ ни дават астролозите, основани на качествата на всеки знак и… застрахователна компания, която е направила статистика.
Ако желаете да опознаете индивида – вижте по какъв начин се държи зад кормилото. И по този начин, започваме с отличниците.
Дева – те са педанти и следват прецизно разпоредбите. Докато от вътрешната страна могат и да се взривяват – никой от пасажерите няма да разбере.
Лъв – пътят е основан за тях. Както и автомагистралата. Но за благополучие, като великодушен монарх на пътя, той разрешава и на другите да се възползват от него. Може и да предприеме рискови маневри, само че до момента в който е първи – останалите също са в сигурност.

Скорпион – това са може би най-драматичните водачи. Никой не може да кара по-добре от тях… И би трябвало да го чуе до девето коляно. Справят се със самото шофиране, само че не и с гнева.
Везни – те са нерешителни, само че като цяло имат доста добър нюх за това по какъв начин да избегнат заплахите. Като цяло се оправят, стига към тях да няма трафик.
Рак – не си и помисляйте, че ще се качите при рака без да си закопчаете колана. Толкова са прецизни, че са чак досадни. И все пак, при напечени обстановки, нервите им не устоят и могат да вземат неверно решение.

Риби – Нали се сещате, че те живеят в собствен личен свят. Кое да гледат – телефона или светофара? Трудно решение. Те имат значителен проблем с концентрацията.
Водолей – те знаят разпоредбите за придвижване по пътищата с една единствена цел. Да ги нарушават. Те знаят какво вършат на пътя, казусът е, че то е неразгадаемо за другите.
Телец – можем да ги опишем по този начин: терористи на пътя. Всички ги познаваме като тихите и упорити хора, които отстояват своето. Но когато са на пътя това може да добие чудовищни размери.

Стрелец – всичко е наред, досега, в който не се окаже, че всички карат извънредно постепенно, а стрелецът отново закъснява. А това се случва постоянно. Те могат да бъдат същинско предизвикателство с непредвидените си ходове на пътя.
източник: новини.бг

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР