Отговор на въпроса дали Борис Бонев остава номинация за председател

...
Отговор на въпроса дали Борис Бонев остава номинация за председател
Коментари Харесай

Борис Бонев: Преговори за коалиция с ГЕРБ няма да водим

Отговор на въпроса дали Борис Бонев остава номинация за ръководител на Столичен общински съвет, ще даде групата на ПП-ДБ и „ Спаси София “ след нова порция съвещания с останалите обединения в локалния парламент, съобщи кореспондент на БГНЕС.


Ние сме оптимисти, че нещата в този период до четвъртък (30 ноември – бел. ред.) ще бъдат решени в интерес на хората и чакаме всеки да прояви нужния разсъдък. Преговори за коалиция с ГЕРБ няма да водим. Ще водим диалози по политики и цели, сподели Бонев, откакто СОС не съумя да избере ръководител за втора поредна седмица.

Бонев разясни, че кандидатурата му за ръководител на СОС, е решение на неговата група. Той разясни, че отговор на въпроса дали различен може да бъде тяхна кандидатура за ръководител на СОС ще дадат като общо решение на групата, откакто видят по какъв начин се развият диалозите с останалите политически сили и видят по какъв начин се развият нещата. „ Има решение на нашата група. Днес беше демонстрирано по безапелационен метод, че цялата ни група е изцяло единна и това ще остане по този начин, до момента в който не вземем друго решение ”, сподели Бонев.

„ Очакваме декларираното през днешния ден предпочитание за разплитане на възела с Общинския съвет да бъде осъществено посредством наличие на сходен вид диалози ”, уточни той.

Бонев сподели, че в границите на идващите дни ще опитат да открият какви са действителните претенции на другите политически сили, с цел да може СОС да стартира да работи.

„ Видяхме от сътрудниците от ГЕРБ и Българска социалистическа партия, че има интерес Общинският съвет да работи всъщност ”, разясни той. Бонев прикани за разсъдък и увери, че те поставят всички нужни старания. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР