Отделението по трансфузионна хематология на УМБАЛ-Бургас организира кръводарителска акция за

...
Отделението по трансфузионна хематология на УМБАЛ-Бургас организира кръводарителска акция за
Коментари Харесай

УМБАЛ-Бургас организира кръводарителска акция за пострадалите край Своге

Отделението по трансфузионна хематология на УМБАЛ-Бургас провежда кръводарителска акция за ранените в злополуката край Своге, оповестиха от пресслужбата на болничното заведение.

Пострадалите са настанени за лекуване в четири столични лечебни заведения, на някои предстоят серия от интервенции. Бургаската болница се причислява към апела за кръводаряване за потърпевшите, насочен от софийските медици и Националния център по трансфузионна хематология. Всеки, който желае да подари кръв, може да го направи в Бургас, в постройката на някогашната Първа поликлиника. Отделението работи до 14.30 часа, само че има дежурен екип на повикване при искащи кръводарители, прибавиха от УМБАЛ в морския град.

В болничното заведение може да се подарява кръв за нуждаещи се от цялата страна, без значение дали са потърпевши при всеобщи произшествия, или имат потребност от кръвопреливане поради предходна или идна интервенция. Достатъчно е да се каже името на индивида, който се нуждае от кръвопреливане, и лечебното заведение, където е настанен, прибавиха от пресслужбата на болничното заведение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР