Отдавна съм апелирал към прокуратурата, и в частност към Иван

...
Отдавна съм апелирал към прокуратурата, и в частност към Иван
Коментари Харесай

Демерджиев: Радостно е, че г-н Гешев прогледна. Но трябваше да го е направил много отдавна


„ Отдавна съм апелирал към прокуратурата, и в частност към Иван Гешев, да си отварят очите за това, което става в страната. “

Така служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев разяснява днешното изявление на основния прокурор, в което той разгласи, че в страната има политическа мафия.

Ако господин Гешев е прогледнал към днешна дата, това е радостно, само че не буди в мен екстаз. Това трябваше да се случи доста от дълго време. Г-н Гешев трябваше да е прогледнал доста от дълго време и ръководената от него прокуратура доста от дълго време да е въвела господство на правото и възстановила възприятието за правдивост. Когато си затваряш очите и оставяш да безчинстват избрани политици, и чакаш да ти посегнат, с цел да провидиш нещо и да се обърнеш против тях, това е доста закъсняла правдивост “, сподели Демерджиев.

Вътрешният министър уточни, че от дълго време приканва прокуратурата да се задейства по знакови каузи.

Сто пъти сме коментирали делата, които седят „ на трупчета “. Сто пъти сме коментирали спрени, прекъснати производства. Какво трябваше да се случи, с цел да се провидят неща, които стават години наред. Нямаме време да продължим да имитираме битка с корупцията. Прокуратурата значително се е въздържала да ползва върховенството на закона против политиците. След като политиците могат толкоз бързо да трансформират обстановката с основния прокурор, който е най-силната фигура в правосъдната власт в страната, не редно това “, добави вътрешният министър.

„ Не отхвърлям имената, които основният прокурор назова. Това са част от имената, към тях могат да се прибавят още “, разяснява още той днешното изявление на Иван Гешев. „ Резултатите, за които Иван Гешев приказва, че е постигнал в мандата си, не ги е реализирал, само че се надявам да ги реализира “, сподели още Демерджиев.

Той уточни, че в Министерство на вътрешните работи не са подадени данни за закани към фамилията на основния прокурор. „ Ако има такива закани, дано да подаде сигнал “, сподели още служебният министър на вътрешните работи.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР