Отдавна общините трябва да имат план за опазване на старите

...
Отдавна общините трябва да имат план за опазване на старите
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: Веселин Марешки е патеричка, скъсваше ми телефона с идеята да правим по-голяма коалиция

Отдавна общините би трябвало да имат проект за запазване на старите здания, които са историческо завещание. Бившите Царски конюшни са постройка с историческо значение. Трябва да се откри дали има предумисъл в пожара и в случай че да, виновният да понесе отговорността си. Това сподели вицепремирът и министър на защитата Красимир Каракачанов в ефира на БТВ.

„ Крайно време е по фундаментални проблеми да престанем да се разделяме. Вземете да вземем за пример чумата по животните. Лъжливата теза на Българска социалистическа партия беше, че животните в Странджа се избиват, с цел да се обезлюди районът и да се засели с бежанци. Доверието в институцията не се взема решение с оставки. Личният образец може да възвърне доверието в тях “, сподели той.

Каракачанов разяснява думите на водача на „ Воля “ Веселин Марешки, който дефинира Обединени патриоти като опитомени патриоти. Политикът назова министъра на защитата пречистен политически лъжец. "Веселин Марешки е патеричка. Когато „ Обединени патриоти” кажем, че няма да подкрепим нещо в Народното събрание, незабавно се появява Марешки и гласоподава „ За”. „ Въпросното лице с жълтите гащички приказва нелепости. Скъсваше ми телефона с концепцията да вършим по-голяма коалиция, с цел да се вмъкне и той в управлението”, изясни Каракачанов.

Той се закани да съди Марешки, който декларирал, че Каракачанов употребява „ прахообразни лекарства”. „ Отидох през вчерашния ден във ВМА, направиха ми проби, които, естествено, са негативни, и с това нещо отивам в съда”, увери вицепремиерът.

В "Обединени патриоти " има остаряло напрежение - от преди 6-7 години, което избива, когато няма разговор. Когато приказваме всичко е наред, уточни Каракачанов.

"Марешки си търси ниша в политическото пространство. Той има детски фантазии да се намъкне в държавното управление. Факт е, че нападна министри на Оперативна програма с висок рейтинг. Явно си мисли, че като нападна министрите с висок рейтинг ще му се прелее на него. Така че Марешки да си доизживее последното политическо лято и по-късно ще изчезне “, сподели още Каракачанов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР