Отдавна е известно, че всички момичета обичат подаръците. Ще ви

...
Отдавна е известно, че всички момичета обичат подаръците. Ще ви
Коментари Харесай

4 стъпки да си получите идеалния подарък от мъжа

Отдавна е известно, че всички девойки обичат подаръците. Ще ви кажем какво да вършиме, тъй че в специфичен за вас ден мъжът да не излезе с нормалното заричане: „ Мила, ще ти подаря звездите! “. Експертите като Лариса Ренар, която е психолог и създател на Академията за персонален живот дава няколко елементарни съвета, които да следвате.

Стъпка 1: Изпълнете мъжа с обич

По предписание мъжът дава дарове, когато е налегнат от усеща, само че парадоксът е, че дамата изпълва мъжа с тези усеща. Така че, преди да говорите за желанията си, изпълнете мъжа си с обич! За това си има и специфична процедура.

Вдигате ръце над главата си и издишвате, освобождавайки се от всичко отрицателно. Докато вдишвате, събирате дланите, приемайки любовта на Вселената, и спускате сгънатите си длани към гърдите си! Докато задържате дъха си, си представяте по какъв начин безкрайната светлинна обич на Вселената се свързва с любовта в сърцето ви и се трансформира в изумруден поток от обич. Представяте си, че вашият обичан мъж стои пред вас. Издишвате мощно и обръщате дланите си паралелно на пода. Усещате по какъв начин смарагдов поток от обич стартира да тече от сърцето ви и отваряте ръце, насочвайки го на издишване към обичания.

Колкото по-рано започнете да вършиме тази процедура, толкоз по-вдъхновен ще се усеща вашият мъж, толкоз повече той ще има предпочитание и сила да се втурне да откри подарък за вас. Много е значимо да покажете на мъжа посоката къде и какво да търси.

Втора стъпка: Разкажете му за вашите стремежи

Мъжете мислят доста съответно, тъй че можете, да вземем за пример, мечтателно да кажете на обичания човек, че сте видели грациозен часовник на такава и такава марка в подобен и подобен магазин, като че ли основан особено за вас. Не забравяйте да разкажете в детайли за вашата фантазия: какво, къде, какъв цвят, какъв размер? И в случай че можете да намерите фотография на подаръка, за който мечтаете, тогава ще бъде още по-добре. Добре е да обаче да го извършите ден или два преди празника, защото мъжете са доста детайлни и подхождат към всичко доста по-отговорно!

Желанията би трябвало да са напълно действителни и да не надвишават опциите на вашия мъж с повече от тридесет %! Ако обичаният ви може да ви подари грациозен копринен пеньюар, не е нужно да му показвате фотография на частен аероплан или трикаратен елмаз! Така вие ще създадете у него единствено възприятие за непълноценност, а не предпочитание да ви угоди!

Трета стъпка: Желание за „ разпределяне “

Много е значимо в действителност да забравите за своето предпочитание, като позволите на мъжа самичък да реши дали е подготвен и дали желае да ви даде това, за което толкоз транспарантно сте му загатнали. Ако възприятията в действителност го обземат, тогава той ще се втурне в търсене на идеалния подарък. Ако пък не извърши вашето предпочитание, както се си го представяли, запазете успокоение. Дори да мълчите, въпреки всичко недоволството ви ще бъде видимо на невербално равнище, тъй като от време на време мълчанието на дамата е по-изразително от хиляда думи. И когато настъпи моментът на предоставяне на подарък, каквото и да ви бъде даден, това в действителност изненадва. Във всеки случай е доста значимо да приемете подаръка по подобен метод, че мъжът да не загуби желанието да продължи да ви харесва и в бъдеще!

Четвърта стъпка. Приемете подарък

Колкото повече се радвате на даден подарък, толкоз повече ще вдъхновявате мъжа. Можете да крещите, да пляскате с ръце, да отваряте необятно очи от безмълвна изненада, просто кажете четири пъти: „ Благодаря, благодаря, благодаря, благодаря! “.  Основното е да бъдете оптимално откровени в възприятията и страстите си, а не в упованията си! Това се назовава приемане, когато сте удовлетворени от желанието и опитите на мъж да вземе подарък за вас, напъните му, времето му, търсенето му.

Мъжете назовават ​​това прочувствено завръщане и надълбоко в себе си чакат с неспокойствие нашето утвърждение. Те следят от близко изражението на лицето ни и още по-внимателно нюансите на нашите усеща. Така че просто бъдете щастливи, че ви се дават дарове!

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР