Отборите на Витоша (Бистрица) и ЦСКА-София се изправят един срещу

...
Отборите на Витоша (Бистрица) и ЦСКА-София се изправят един срещу
Коментари Харесай

ЦСКА-София търси лесни три точки срещу последния

Отборите на Витоша (Бистрица) и ЦСКА-София се изправят един против различен на стадион “Васил Левски” в среща от 19-ия кръг на Първа професионална лига. Мачът ще стартира в 17:30 часа, а арбитър ще бъде Сатнислав Ставров.

Тази среща дава отличен късмет ЦСКА-София да си върне първото място в класирането най-малко за ден. “Червените” могат да изпреварят Лудогорец, в случай че запишат победа през днешния ден. Възпитаниците на Стамен Белчев са голям любимец преди мача и всичко друго с изключение на три точки ще бъде признато като неуспех.

Витоша е цялостен новобранец в шампионата. “Бистришките тигри” по този начин и не могат да запишат първата си победа след влизането си в елита и заемат последното място в класирането с едвам 4 извоювани точки досега. Все отново играчите на Костадин Ангелов демонстрираха леко усъвършенстване в играта си в последно време и записаха 2 равенства в последните си 3 мача, едното от които против Левски.

Футболистите на ЦСКА-София би трябвало доста да внимават в този мач, в случай че не желаят да се стигне до някаква издънка. До момента е видно, че те изпитват компликации против тимове, които играят по-прибрано, какъвто ще бъде казусът с Витоша през днешния ден. Още повече, че треньоръският щаб още веднъж няма да може да разчита на водещия голмайстор Фернандо Каранга, който е осъден.

Витоша се чака да стартира срещата с Иванов на вратата и Гьонов, Върбанов, Мутафчийски, Христозов и Цанков в отбрана. Лазаров, Узунов и петров ще работят в центъра на терена, а двойката в офанзива ще бъде формирана от Христов и Долапчиев.

В същото време ЦСКА-София евентуално ще започва в състав Черниаускас под рамката и Дюлгеров, Чорбаджийски, Барт и Недялков в защита. Лое и Пинто ще са двамата опорни халфове, а Кулма и Манолев ще оперират по крилата. Десподов ще стартира на върха на офанзивата, а зад него ще работи Тиаго.

Първа професионална лига, 19 кръг:

ВИТОША (БИСТРИЦА) - ЦСКА-СОФИЯ

Вероятни сформира:

ВИТОША: Иванов, Гьонов, Върбанов, Мутафчийски, Христозов, Цанков, лазаров, Узунов, Петров, Христов, Долапчиев

ЦСКА-СОФИЯ: Черниаускас, Дюлгеров, Барт, Чорбаджийски, Недялков, Лое, Пинто, Тиаго, Манолев, Кулма, Десподов

Стадион: “Васил Левски”, София
Съдия: Станислав Ставров
Начало: 17:30 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР